Jump to content

Hobbit Beklenmedik Yolculuk


Grkmvc

Önerilen İletiler

Tolkien'in, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncül kitabı olarak da görülen Hobbit'ten, üçlemenin yönetmeni Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan üç filmlik Hobbit macerasının ilk bölümü olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk/The Hobbit: An Unexpected Journey ile bu sefer Bilbo Baggins'in gençliğine gidiyoruz.

Bilbo huzurlu Hobbit toprakları olan The Shire'da yaşarken bir gün büyücü Gandalf aniden ortaya çıkar ve baş kahramanımız Bilbo kendisini efsanevi savaşçı Thorin tarafından yönetilen 13 cücelik maceracı bir grupta buluverir. Ejder Smaug’dan Erebor’un kayıp Cüce Krallığı’nı geri almak için çıktıkları bu yolculukta çirkin Goblinler, Orklar, öldürücü Warglar, Dev Örümcekler ve Büyücülerle dolu yollardan geçeceklerdir... Film 3D seçeneği ile sinemalarda.

Resmi ekleyen

Alıntıdır : Beyazperde

']Filmi izleyenler film hakkında ki yorumlarını konuya belirtebilirler. Spoiler vermemek şartıyla.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 39
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ya şarkısı dilime dolandı. Müzikleriyle,konusuyla,konuyu işleyişiyle Yüzüklerin Efendisi'ni aratmıyor.Nitekim bir birine bağlantılı bilgiler de var.Büyük bir Yüzüklerin Efendisi hayranı olarak

Ya şarkısı dilime dolandı.

Müzikleriyle,konusuyla,konuyu işleyişiyle Yüzüklerin Efendisi'ni aratmıyor.Nitekim bir birine bağlantılı bilgiler de var.Büyük bir Yüzüklerin Efendisi hayranı olarak The Hobbit'in de beklentileri karşıladığını söyleyebilirim.Kitabına bayağı bir ekleme yapılmış ama eklemeler gereksiz olmamış,gayet yerinde ve heyecan vericiydi.Oyunculuklar zaten mükemmel ona bir şey denemez.Kısacası benden tam not.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yer bulamadık arkadaşımla en arkada çiftler koltuğunda izledik :lol: Filme o kadar kaptırdım kendimi o kadar öne attım ki nerdeyse öndeki koltuğa düşecektim :lol: :lol: Gerçekten müthişti ben de müziklere bayıldım zaten Misty Mountains'i söyledikleri zaman insan bir hoş oluyor heyecanlanıyor :lol: Mutlaka gidin izleyin. ^_^
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben dublajlı izlemek durumunda kaldım. Ve şarkıların Türkçeleri cidden kötüydü. Misty Mountain ı İngilizce dinleyince daha da hoşuma gitti. :P

Yüzüklerin Efendisi'nin dublajı çok iyidi halbuki :huh: Bana göre dünyanın en yerinde ve en iyi dublajıydı, orjinallerine inanılmaz benziyordu ve şarkıların Türkçeleri bile çok güzeldi.Ama The Hobbit'te nasıl dublaj yapılmış bilemiyorum.İlginç. :ph34r:
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.