Jump to content

Sizi Gerçekten Etkileyen, Ağladığınız / Aşırı Duygulandığınız Animeler (Spoiler Vererek Konuya Değinebilirsiniz)


lovedrizzle

Önerilen İletiler

Guilty Crown'ın sonu. Gözümden yaş geldi , 2-3 gün falan depresyona girdim :D

 

Sonunda Inori'nin ölmesi, Shu'nun bacaklarından felç geçirmesi ve kör olması. Zaten son sahne de Inori'nin söylediği şarkıyı dinlemesi bitirdi beni.

Shu'nun bacakları felç geçirmiyordu ki. Sadece kör oluyordu ve tek kolunu kaybediyordu. Ben öyle hatırlıyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 262
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

tasogare otome x amnesia pokemon ( filmindeki bir sahne sanırım herkes ağlamıştır :)) ) clannad x clannad after story ( nonstop :D ) CCS ( hayatımda farklı bir yeri olan ve beni çok etkilediğiniz d

Niye? Erkekler insan değil mi? Ayrımcılık olmuyor mu bu şimdi? Kadınlar ağlar erkekler ağlamaz? Çok saçma? Ayrımcılık kokusu sezdim mi sinirleniyorum :D

narutonun o sahnesinde bende baya ağlamıştım bi de tokyo ghoul da

Posted Images

Guilty Crown'ın sonu. Gözümden yaş geldi , 2-3 gün falan depresyona girdim :D

 

Sonunda Inori'nin ölmesi, Shu'nun bacaklarından felç geçirmesi ve kör olması. Zaten son sahne de Inori'nin söylediği şarkıyı dinlemesi bitirdi beni.

 

Tam da bu sahneyi yazmayı düşünerek konuya girmiştim. :p Beni de en çok etkileyen kısım Inori'nin ölmesinden ziyade Shu'nun kör olmasıydı. Şarkıya yorum bile yapmıcam. >_<

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Naruto

Jiraiya Sensei nin ölüm sahnesi ve Kyuubi'nin Naruto'ya mühürlenmesi sırasındaki Minato Ve Kushina'nın sahnesinde Salya sümük olmasam da gözlerimden yaş geldi resmen :'(

 

 

Bleach Movie 1 

Senna'nın durumu beni bayaa bi üzmüştü :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Elfen Lied'da çok duygusal sahneler vardı onda nadiren ağlamıştım. Özellikle Nana'lı sahnelerde.

Nedensiz yere Yosuga no Sora'nın 8. bölümünde ağlamıştım. Soraya üzülmüştüm çünkü.

Clannad ve Clannad After Story'de ağlamıştım.

Ano Hana'da da ağlamıştım biraz ^.^

Son olarak da mal gibi Tokyo Ghoul'da ağlamıştım :3 Touka için :'(

 

post-20380-0-72066500-1421437289_thumb.j

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Baktım da genel olarak herkes aynı sahnelerde ya ağlamış ya duygulanmış. 

Angel Beats! 

İlk Iwasawa'nın 3. veya 4. bölümdeki gitarla söylediği şarkıda zaten gözlerim dolmuştu. Sonra kendisiyle konuştuktan sonra kaybolması, göz yaşlarımın dökülmesi... Yuzuru Onegai : : :(( Son sahne höngür höngür ağladım yalan yok..


 
Donten ni Warau 

2014 sonbahar serisinden. Fakat o 7. bölüme kadar büyük kardeşi sevdirdikten sonra bize bağladıktan sonra, öyle bir sahne yok olamaz ya, anikiiii diye bağrışları zaten içimi parçaladı, sonra da konuşmasıyla dayanamadım bende ağladım animedeki herkes gibi..



Ano Natsu de Matteru 

Sonunda ağlatmıştı. Hiç beklemiyordum öyle olup gitmesini..



Guilty Crown 

İlk bölümden beri Inori'nin konuşmasına hareketlerine ifadelerine hastaydım zaten. Özellikle o şarkıları içten söylemesi beni benden alıyordu. Son bölümde Inori'nin buna doğru yürüyerek gelmesi sonra Shu'nun kollarındayken konuşmaları. Gözlerim doldu tutuyordum, Shu'nun haykırışını duyar duymaz koyuverdim zaten tutamazdım artık..



Clannad x Clannad : After Story 

İlk seride de ağladığım sahneler duygulandığım sahneler oldu. Hayalet olan kızın hikayesi çok üzmüştü beni. Sonrasında annemizin ölmesi. Sonlarda çocuğun babasıyla konuşması. Özellikle ağlamam gerektiği zaman banyoda ağlamam gerekiyormuş ki kimse görmücekmiş demesi çocuğun tamamen eritip bitirmişti. En çok ağladığım sahnelerden birisiydi herhalde..

 

Ano Hana 

Bunu izleyip de ağlamayan duymadım herhalde. Menmaaaaaa demem yeterlidir herhalde :(((

 

Kimi no Iru Machi 

Bu seri beni psikopatlaştırmıştı. Tam dengesiz zamanlarımda izlediğim bir seriydi. Gecenin karanlığı ve sessizliğinde tamamen animeye konsantre olmuş şekilde izliyordum. O ilk bölümlerde arkadaş olduğu oğlanın onun için tokyoya gelen kızla beraber olduğunu öğrenmesi. O hastane sahnesinde hass.. çekmiştim. Sonraki bölümler zaten hep gözlerim doldu durdu birbirlerine bağırdıklarında birbirleri için nelere katlandıklarını gördükçe zaten tutamadım. Yan komşusu olan kızdan ayrıldığı bölüm de ağlamıştım. Bu seriyi izlerken nerdeyse bütün duyguları yaşattı depresyona soktu izlerken resmen. O kadar çok istiyordum ki kavuşmalarını. Ama ne acılar çektiler ne kadar yıllar geçti aralarından. Mangasını da okuduğumdan biliyorum. Sonunda kavuşmaları o sakura ağacının altında gitme, herşeye razıyım seninle demesi beni bu sefer mutluluktan ağlatmıştı. Herhalde en çok etkilendiğim animelerden birisidir bu. 1 hafta kendime gelememiştim. Onun etkisini şaka yok 1 ay çektim nerdeyse. O ay bir tane bile romantizm aşk olan hiç bir anime film vs izlemedim. Resmen depresyona sokmuştu..



Hal 

Hayatımda bu zamana kadar izlediğim en iyi movielerden bir tanesi. Sonunda ters köşe yapan, oha lan yok artık yok la bunu düşünmüş olamazlar diyebilceğiniz, ve Hal'ın yağmurlu sahnedeki o ağlaması o sahnenin verdiği duygu anlatamam ya. Öyle bir kaç damla gözyaşı değil bildiğin ağlamıştım o sahnede resmen.. Zaten izlerken çoğu yerlerinde duygulandırdı gözlerimi doldurdu. O sahne de patlamama neden olmuştu.. Çizimleri olsun gerek konusu karakterleri mükemmel bir movieydi.



Mirai Nikki 

Yuno'nun durumu çok üzmüştü duygulandırmıştı beni. Sırf onun için her seferinde aynı dünyayı başka paralellikte oluşturuyor. Son sahne son bölüm ağlatmıştı zaten. Ya hayır olamaz demiştim. OVAlarını büyük heycanla açmıştım. Eğer kavuştuğunu veya devam niteliğinde bi ova yoksa kafayı yerdim. Allahtan korktuğum başıma gelmedi sonunda orayı parçalayıp sarılması felan çok etkilemişti beni..

 

Kyoukai no Kanata 

Son bölümlerine doğru iyi duygulandırmıştı. Ağladığım söylenemez ama gözlerim dolmuştu iyi etkilenmiştim.

 

Steins;Gate x Steins;Gate : Fuka Ryouiki no Déjà vu 

Bu anime benim anime hayatımın başlarında gelir. Kesinlikle ve kesinlikle vazgeçemeyeceğim bir seridir. Yeri geldi güldürdü yeri geldi hüzünlendirdi. Çoğu sahnelerinde ağladığım olmuştu. Ama cidden çok ama çok etkilemişti. Özellikle filmiyle darmaduman etmişti beni. Filmini de izledikten sonra seriyle beraber bir düşününce , oha ya bunu da düşünmüş olamaz nasıl bağlandı ya gibi sorularla karşı karşıya kalıyorsunuz. Beni çok ama çok uzun bir süre etkileyen ve bitirmem yılı geçmesine rağmen halen openingini anime içinde çalan müzikler özellikle filmin endingini halen dinlerim.. Duygulandırmakta üstüne yok bu şarkının..



Daha olması lazım ama şuan aklıma gelmiyor. Profili açıp ordan bakarım izlediğim serilere. Editlerim burayı teşekkürler :) 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.