Jump to content

One Piece 3D2Y (Spoiler İçerir)


DeathBook

Önerilen İletiler

İzlemeyenler İçin Spoiler İçerir.


Konu açılmış mı diye aradım fakat açılmamıştı. Eğer açıldıysa üzgünüm.










3D2Y Nedir?

Resmi ekleyen
Bu mesaj sadece Hasır Şapka Korsanlarının anlayacağı bir mesajdır. Tayfa, Bartholomew Kuma tarafından farklı adalara gönderilmeden önce Luffy ,arkadaşlarına '' Buradan kaçmalıyız,şu an bunları yenecek gücümüz yok,3 gün sonra Sunny'de buluşmalıyız'' demiştir. Fakat ,kaçamayıp Bartholomew Kuma tarafından farklı adalara gönderilmişlerdir. Sonrasında Luffy büyük Marineford savaşına katılmıştır ve ağır yaralanmıştır fakat arkadaşlarına verdiği sözü yerine getiremeyeceğini anlamış ve Kara Kral Rayleigh'in önerisini kabul etmiştir. Rayleigh'in önerisi ,3 gün sonra Sabaody takımadalarında buluşmak yerine Tayfa'nın bulundukları yerlerde 2 yıl boyunca kalmasını önermiştir. Luffy bu öneriyi kabul ederek yanında Jimbei ve Rayleigh ile tekrar Marineford'a yol almıştır. Marineford'a tekrar ayak basan Luffy , Marineford'daki Ox Bell'i 16 kere çalmıştır,denizciler bunu bir meydan okuma olarak görmüşlerdir.Ve Luffy , Marineford savaşı sırasında olan yarığın yanına gidip cebinden çıkardığı çiçeği yarığa atıp üstteki resimdeki pozu vermiştir.Gazeteciler bu pozu kaçırmayıp hemen pozu fotoğraf makineleriyle çekip gazetelere basmışlardır.Fakat bu fotoğrafın Hasır şapka Tayfası'nın buluşma zamanı olduğunu kimse bilmemektedir.

Resimdeki Mesaj
Resmi ekleyen
Luffy'nin kolundaki dövmede 3D2Y yazmaktadır ve 3D'nin üstüne çarpı atılmıştır. Bunun anlamı tayfanın 3 gün sonra değil,2 yıl sonra buluşacağı mesajıdır

3DAY x 2YEAR

BARTHOLOMEW KUMA

Bize Shichibukai olarak tanıtılan fakat Luffy'nin babası ,Dragon tarafından yönetilen devrim ordusunun bir üyesidir.Tayfanın Kizaru tarafından yok edileceğini bildiği için onları kendilerini geliştirecekleri adalara gönderir.

Peki 2 Yıl İçinde Tayfa Ne Yaptı?


MONKEY D. LUFFY
Resmi ekleyen
48 Mevsim adasında Silver Rayleigh (Gol D. Roger tayfasının ikinci kaptanı) tarafından 3 tip hakide uzmanlaşır.

RORONOA ZORO
Resmi ekleyen
Taka no me Mihawk'ın bulunduğu adaya düşer ve bir kılıç ustası onurunu hiçe sayarak en büyük rakibinden kendisini eğitmesini ister.

NAMI
Resmi ekleyen
Bir Gökyüzü Adası'na düşer. Bu adada hava iklimi ile ilgili araştırmalar yapılıyordur.

USOPP
Resmi ekleyen
Ada gibi gözüken dev bir canlı yiyen çiçeğe düşer bu ada tuzaklarla doludur.Size leziz yemekler sunar siz onları yiyerek kilo alırsınız,yavaşlarsınız,güçten düşersiniz ve sonra çiçek kapanıp sizi yer.Fakat Usopp'n Luffy'den aldığı mesajı görünce adadaki canlı yiyen bitkileri hedef olarak kullanarak kilo vermiştir ve yeni silahlar kazanmıştır.

SANJI
Resmi ekleyen
Sanji bir okama (travesti) adasına düşer adada sadece travestiler vardır. Adanın Kraliçesi Emporio Ivankov'dur. Sanji, Ivankov tarafından 2 yıl boyunca eğitilmiştir.

TONY TONY CHOPPER
Resmi ekleyen
Tamamen şifalı bitkiler ile dolu bir adaya düşmüştür fakat bu adada ilkel zannedilen fakat teknolojileri gelişmiş insanlarla devasa kuşlar arasında bir kavga vardır fakat Chopper yeteneğiyle insanlar ve kuşlar arasındaki anlaşmazlığı düzeltmiş ve tıbbi bakımdan iki yıl boyunca kendini geliştirmiştir.

NICO ROBIN
Resmi ekleyen
Bir kış adasına düşmüştür ve orda hapsedilmiştir fakat Devrim ordusu onu kurtarmıştır. Devrimci Dragon'un yanında iki yıl boyunca çalışmıştır.



FRANKY

Resmi ekleyen

Dünya tarafından kabul edilen müthiş bir dahinin Dr.VEGAPUNK'ın küçüklüğünde bulunduğu bir kış adasına düşmüştür. Dr.Vegapunk'ın laboratuvarını gezerken bir düğmeye basmış ve laboratuvar kendini imha etmiştir fakat gizli bir laboratuvara kapı açılmıştır. Franky gizli laboratuvarda denizcilerden saklanarak iki yıl boyunca kendini güçlendirmiştir.

BROOK
http://images3.wikia...ookportrait.png
Sadece müziği gelişmiştir.



Alıntıdır | Kaynak Cnfantr

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Vikipedi Kaynağına Göre :



Shabondy Takım Adası Olayı ve Hasır Şapka Korsanlarının Dağılışı

Hasır şapka korsanları Shabondy takım adasına yaralı olarak varırlar ve bir zamanlar Korsanlar kralı Gold. Roger'ın sağ kolu ve geminin yardımcı kaptanı olan Silvers Rayleigh ile tanışırlar. Geminin bir sonraki durak olan Balık adam adasına gidebilmesi için okyanusa dalması, bu süre içinde tayfanın içerde güvende olması için geminin kaplanması gerekmektedir. Rayleigh bu işi devralır ancak kısa süre sonra tayfa denizci karargahının kıdemli üyelerine yakalanır. Savaşmak için oldukça güçten düşmüş olan tayfa tek çareyi kaçmakta bulur, ancak hiç biri Kuma'dan kaçamaz. Kuma, teker teker tüm tayfayı dünyanın farklı noktalarına uçurur ve tayfa dağılır.


Monkey D. Luffy Kadınlar adası olan Amazon Lily'e düşer. Erkeklerin girmesi yasak olan Amazon Lily'nin Kraliçesi, dünyanın en güzel kadını ve 7 Shichibukai'den biri olan Boa Hancock'dur. Kadın ya da erkek farketmeksizin herkesin anında aşık olduğu Korsan İmparatoriçe Boa Hancock'tan sadece Luffy etkilenmez. Bu Hancock'un dikkatini çeker ve bir süre sonra da o Luffy'e aşık olur, hatta Luffy'nin İmpel Down'a sızmasını sağlayacak ve Marineford savaşında Shichbukai'likten atılmak pahasına onu koruyacaktır.



Roronoa Zoro En büyük rakibi olan Şahin göz Mihawk'ın evinin bulunduğu terk edilmiş bir adaya düşer.



Nami Bir gökyüzü adasına düşer. Aynı zamanda hava akımı araştırmalarının yapıldığı ve sadece yaşlı bilim adamlarının bulunduğu bu adada kendini geliştirmeye başlar.



Sanji Travesti adasına düşer. Hükümdarlığını Ivankov'un yaptığı adada sadece eşcinseller yaşamaktadır.



Tony Tony Chopper Bir kuş adasına düşer. Bu adada insan tedavisinde kullanılan mucizevi bitkiler yetişmektedir, ancak halk büyük kuşların saldırıları yüzünden bitkilere ulaşamamaktadır. Chopper ise hem hayvanlarla hem de insanlarla anlaşabildiğinden sorunu çözerek halkın kuşlarla barışmasını sağlamıştır.



Nico Robin Çok soğuk ve karlı bir yere düşmüştür. Düştüğü nokta iki ada arasına inşa edilen ve üzerinde köyler bulunan çok geniş ve henüz tamamlanamayan bir köprüdür. Dünyanın her yerinden mahkumlar buraya getirilip köprü inşaatı için köle gibi çalıştırılır, ancak Nico Robin bir süre esir alındıktan sonra Luffy'nin babası Devrimci Dragon önderliğinde ki Devrim Ordusu tarafından kurtarılır.



Franky O da Robin gibi buzul bir adaya düşmüştür. Adanın geneli deney sonucu ortaya çıkmış olan robot hayvanlar ve kendini korumaya alarak asla dışarı çıkmayan halktan oluşmaktadır. Ancak dünyanın en büyük bilim adamı olan Dr. Vegapunk'ın memleketi de burasıdır. (Kuma'yı insan/robot haline getirip hafızasını silen ve yüzlerce çoğaltan kişi de Vegapunk'tır.) [Vegapunk , bir bilim adamıdır, zekasının yaşanan zamandan 500 yıl ileri çalıştığı söylenir.] Vegapunk'ın adadan ayrılmasıyla kapatılıp mühürlenen labaratuvarına paha biçilememektedir, gelecekte planladığı yüzlerce proje bu labaratuvarda saklıdır ve giriş kesinlikle yasaktır, buyüzden hükümet tarafından korunmaktadır ancak Franky yanlışlıkla orayı havaya uçurmuştur. Bu olay gelecekte Barujimoa'nın Kabusu olarak anılacaktır. Lakin labaratuvarın havaya uçmasıyla başka bir gizli laboratuvar ortaya çıkmış, Franky burda saklanarak kendini geliştirmiştir.



Usopp Oburluk adasına düşmüştür. Tamamen lezzetli yiyeceklerle dolup taşan bu ada, aslında ada değil, dev bir çiçektir. Üstelik ada tehlikelerle doludur, bir çok insan yiyen vahşi çiçek türleri bulunmaktadır. Usopp başta yiyeceklerin güzelliğine kapılıp hızla kilo alsa da sonrasında çiçekleri hedef olarak kullanarak keskin nişancılıkta kendisini geliştirmiştir.



Brook Başka bir köy halkı tarafından sürekli tartaklanan ve artık her şeyini kaybetmiş insanların bulunduğu bir köye düşmüştür. Halk yaşadıkları felaketlerin intikamı için ayin düzenleyerek şeytandan yardım isterken ayinin tam ortasına düşen Brook, halk tarafından "Satan-sama" şeklinde adlandırmıştır. Halk kendisine tapınmaya başlamış ve yardım istemiştir. Bir çözüm bulamayan Brook, diğer köyden 3 kişi tarafından kaçırılmış ve halka sergilenerek para kazanma malzemesi haline gelmiştir. Ancak bir süre sonra yeteneği keşfedilmiş, çok ünlü bir rock yıldızı olmuştur.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BROOK

http://images3.wikia...ookportrait.png

Sadece müziği gelişmiştir.

Really?

Abi yapma Adam şeytan meyvesinin sadece istemsiz çalışan kısmını kullanıyordu.Şimdi ruhu vücuttan ayırabiliyor, kılıcıyla kestiği adam donuyor...

Belki en az gelişenlerden biridir Brook ama ilerde bence beden kontrolü saldırıları falanda göreceğiz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Really?

Abi yapma Adam şeytan meyvesinin sadece istemsiz çalışan kısmını kullanıyordu.Şimdi ruhu vücuttan ayırabiliyor, kılıcıyla kestiği adam donuyor...

Belki en az gelişenlerden biridir Brook ama ilerde bence beden kontrolü saldırıları falanda göreceğiz.

Evet :) Bilmeme rağmen yine de güzel paylaşım :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aynı tepkiyi bende verdim Brook sadece müziğimi geliştirdi saçmalık :D adam bedeninden ruhunu ayırıyor balıkadam adasında kılıç stilinden bahsetmiyorum bile kaldıki daha güçlerini tam görmedik

Başlık güzel olmuş sabit

Aldığım kaynakta öyle yazıyordu. Bende gördüğümde şaşırdım. Pek ayrıntılı olmadığı için vikipedi'dekini aldım :D

Yani Zoro travesti kraliçe tarafından 2 yıl eğitim almş :D

O Sanji ._.''
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.