DeathBook Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Biraz kötü oldu, bayadır özenerek çizdiğim bir şey yoktu :D Photoshopta boyadım tabii acemi bir şekilde Yazıları boyamaya çalıştım resim berbat oldu bende bıraktım :P Boyanmış : Orjinal : Sanji Çizimi : Çizdikçe eklerim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdone Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Çizimlerin gözükmiyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Güzel olmuş. Ellerine sağlık. :) Giderek de güzelleşir zaten. :D Bir ben photoshop kullanmayı hiç bilmiyorum galiba ya. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathBook Posted January 6, 2013 Author Share Posted January 6, 2013 Çizimlerin gözükmiyor.Spoiler'ın içine almıştım gözükmüyor mu ? Bende gözüküyor :/Güzel olmuş. Ellerine sağlık. :) Giderek de güzelleşir zaten. :D Bir ben photoshop kullanmayı hiç bilmiyorum galiba ya. :( Teşekkürler, aslında alışınca çok kolay bir program olduğu anlaşılıyor :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdone Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Spoiler'ın içine almıştım gözükmüyor mu ? Bende gözüküyor :/Teşekkürler, aslında alışınca çok kolay bir program olduğu anlaşılıyor :D/>Tek bende gözükmüyor sanırım. :(/> Sorun IE deymiş.Güzel çizmişsin.Çizimlerinde bazı hatalar var ama yaptıkça düzelir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bashoo7Eliasto Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 çok güzel olmuş ellerine sağlık birtek bende yok zaten yetenek keşke bende çizebilsem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathBook Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 Sanji Çizimi Eklendi - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paprika Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Sanji'nin suratını beğendim de vücudunda bir gariplik var,Ayrıca 1.resimin orjinalinde Usopp arkadaki bir nesne gibi gözüküyor,ne olduğunu anlamak için bayağı bir zorlandım açıkçası :D Umarım kırıcı olmamıştır yorumum :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarnierAmbire Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 Hahaha :D ellerine sağlık Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathBook Posted January 10, 2013 Author Share Posted January 10, 2013 Sanji'nin suratını beğendim de vücudunda bir gariplik var,Ayrıca 1.resimin orjinalinde Usopp arkadaki bir nesne gibi gözüküyor,ne olduğunu anlamak için bayağı bir zorlandım açıkçası :DUmarım kırıcı olmamıştır yorumum :DEvet vücudu biraz garip oldu. Bakarak çizdim bir kaç hata var. :D Yorumun için teşekkürler.Hahaha :D ellerine sağlıkTeşekkürler :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts