Jump to content

Kuroshitsuji Live-Action Çıkıyor!


3n4bL3

Önerilen İletiler

  • Yöneticiler

Kara Kâhya kim olacak dersiniz?

Resmi ekleyen

Anime ve manga serisinin birçok hayranı olan Kuroshitsuji’nin (Toboso Yana) live-action filmine uyarlanacağı duyuruldu. 8 Ocak’ta yapılan duyuruya göre Mizushima Hiro Kuroshitsuji nam-ı diğer Black Butler’ın live action uyarlaması ile 3 yıl aradan sonra oyunculuk dünyasına geri dönüyor. En son 2010’da BECK filminde gördüğümüz oyuncu o zamandan bu yana sadece CM ve müzik kliplerde yer aldı.

“Oyunculuk dünyasından uzun bir süre ayrı kaldım. Benim için kolay olmadı. Açıkçası oyunculuğa dönüş kararıma ben de çok şaşırdım. Ama böyle harika bir rol ile karşılaşmak fikrimi değiştirmeme sebep oldu.” şeklinde yorum yaptı.

Filmin yapımcısı Matsuhashi Sinzo’nun “Bu rolün üstesinden sadece Hiro gelebilir.” denildiği öğrenilirken yine yapımcının bu yüzden rol teklifi için birçok kez oyuncuyu ziyaret ettiği de haberler arasında. Hiro ise; “Şimdiye kadar yaptığım işlere hep aklımla karar verdim. Ancak bu kez Matsuhashi-san’a ve bu filme inanıp sezgilerimi takip edeceğim. Şu andan itibaren zamanımı Kuroshitsuji’de nasıl harika bir iş çıkarabilirim diye düşünerek harcayacağım.” şeklinde konuşurken Matsuhashi ‘nin gayreti ve mangaya olan hayranlığının etkisi ile rolü kabul ettiğini söyledi.

Resmi ekleyen

Sebastian Michaelis ile karşımıza çıkacak olan Mizushima Hiro karakteri itibariyle (animeyi izleyip, mangayı okuyanlar bilir) kişiliği, asaleti, çevikliği, vs. her şeyi ile dört dörtlük bir kâhyadır. Bu özelliklerinin yanı sıra karmaşık cinayetleri çözebilme yeteneğine de sahiptir. Fakat her şeyin üstünde asıl ilginç olan Sebastian bir insan değil, bir şeytandır. Öte yandan duyuruya göre film orjinal hikâyenin 130 yıl sonrasında geçiyor olacak. Bu nedenle Ciel karakteri için henüz net bir durum söz konusu değil. Nisan ayında çekimlerine başlanılacak olan filmin yönetmenliğini Otani Kentaro animatörlüğünü ise Sato Keiichi üstleniyor olacak.

Resmi ekleyen

Ayrıca Mei-chan no Shitsuji dizisinde de kâhya olarak karşımıza çıkan Mizushima Hiro için bu rol kendisine çok yabancı olmayacak gibi.

Alıntı: AF

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hihhh 2013ün en iyi haberi ! *.* ah sebastianım benim özledim <3 hem devam filmi gibi olacak süper ciel tabi olacak cielsiz olmaazz :) hep aklımda filmi çekilse nasıl olurdu die düsünüordum ve sabastianın rolünüde johnny depp yapar baskası yapamaz derdim .. :)) kuroshitsuji <3

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.