Jump to content

Kızlar ne tarz erkekleri sever?


AdminSlayer

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 334
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ukalalık gibi olmasın, tecrübeliyimdir bu konularda :) 1- İlk ve en önemli madde: Kızlara karşı ilgisiz davranacaksın, böylece kızlar seni bir hedef olarak görmeye başlayacak. (Kızlar hemcinsleri ara

"Başkası olma kendin ol, böyle çok daha güzelsin" diyenler ile "Önemli olan dış değil, iç güzelliktir" diyenleri toplayıp cosplay partisi yapalım bence çok kalabalık oluruz :P

Madde 7 hariç hepsi yanlış :)

Sen o yere geldin mi ? :)

gelip gelmemem önemli değil :)

Tabi canım, bi yere kadar. Amma velakin, lise yılları, insanın tam anlamıyla uçtuğu bi dönem. Salakça ve boş işlerden uzak durmak lazım. Sevgilim yok, o çocuk bana bakmıyor triplerinden hala daha çıkamamış tiplere uyuz olduğum kadar hiç bi şeye uyuz olmuyorum. Sevgili arayacaklarına genel kültür haznelerini doldurmaya baksınlar bence. Çalışma hayatına atılınca vakitleri olmayacak çünkü, sonra da vay efendim bizim insanımız neden bu kadar boş?

bende lise dönemindeyim ancak liseye gitmiyorum açık öğretimden devam ediyorum arkadaşlarımın çoğu sırf popüler olmak için biriyle çıkma derdinde haftada bir ayda bir başkasına bakan tiplerdenler dahada kötüsü yaptıklarını bir marifet gibi anlatanlardanlar aralarında çok ezilen biriyim bu konuda sana şunu ayarlayalım bunu ayarlayalım diye az alay konusu olmadım ancak hiç bir zaman sevgilim yok tribine falan girmedim ben ciddi anlamda hoşlandığım biri olmadığı sürece karşımdakiyle zaman geçiremem çünkü şuan ki devirdede malesef düzgün birini bulmak imkansız gibi bir şey özellikle lise çağındaysa hele bunu arkadaşlara söylediğimde zaten yerin dibine sokarlar beni bu yüzden 4-5 kişi dışında takıldığım kimse yok onlarda ilk okul arkadaşlarım olduğu için ne yapsalarda o kadar zamanın üstüne hoş karşılıyor insan.

he bu arada söyleyim erkeğim ben diğer arkadaşlar gibi kız sanma :P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.