Jump to content

Onların dünyasında insanlar nasıl evleniyor?


Eternal_Aya

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Tamam romantizm ve aşk delisi değilim ama 200 bölüme gelicez hala kimsede bir tık yok kimin kime neler hissettiğini az buçuk tahmin ediyoruz belli oluyor Fairy taili çok seviyorum ama bu duyarsızlık b

Fairy Tail biraz garip bir anime içinde kan yok ama üst düzey ecchi var. Çok büyük bir Sevgi var ama Aşk yok. Animenin esas konularından biri olan Ejderhaları bile kaç bölüm olmasına ramen doğru düzgü

Aynen yüzde yüz aklımı okumuşsun seviyorum keraaları ama böyle giderse dalıcam o animeye dava ediciim şirketi falan ehehe =D natsuyu kaçırıp ben evlenicem hatta :P Tmm ölede abarttılar yani 200 bölüm

  • Forum Admin

Dürüst olmak gerekirse fairy tail fanı değilim ister açıklasınlar ister açıklamasınlar benim için fark etmiyor ama yinede takip ettiğim bir seri gerçi son zamanlarda kan olmayan animede ecchi unsurların gittikçe artması beni seriden iyice soğutuyor.

Animelerde ecchi olupta kan olmayinca bnde sevmiom ana ecchi olunca burnundan kan geliyor xD .D (gercekte oyle bisi yok sadece şaka)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

O romantizm kısmı mangakanın tercihi olsada genelde shounen mangalarında finale doğru daha çok böyle olaylar olur.

Ejderhalar kısmına gelirsek,gerektiği yerlerde kısa bilgiler veriliyor.Ayrıca ejderhaların durumunu kimse bilmiyor şuan,bu yüzdende açıklayacak biri yok.Ayrıca en başından beri Natsu gerçeği öğrenmeye çalışmıyormu zaten?Konuda bu haliyle..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fairy Tail biraz garip bir anime içinde kan yok ama üst düzey ecchi var. Çok büyük bir Sevgi var ama Aşk yok. Animenin esas konularından biri olan Ejderhaları bile kaç bölüm olmasına ramen doğru düzgün göstermediler. Yinede seviyorum kerataları. :D

Ben sırf bu yüzden Fairy Tail izlemeyi bıraktım denilebilir ama en önemli etken kimsenin ölmemesi ve her zaman kazanmaları. Artık o kadar sıkıldım ki mangayı takip bile etmek istemiyorum. Çünkü sonunda ne olacağını tahmin edebiliyor insan ki ben ilk başta Fairy Tail animesini gerçekten çok sevmiştim. Bir olayı uzattıkça uzatıyor mangaka ve bu gereksiz yere olduğunda artık gına geliyor insanın okuyası kaçıyor ki başlarına ne gelse hiç kayıp vermeden kurtuluyorlar o ayrı konu.

Lisanna hakkında;

Lisannadan bahsedecek olursak ölü olarak bilindiğinde daha ön plandaydı geri döndüğünde ise çok farklı bir muamele gördü ve mangaka tarafından geri plana atıldı natsu ile geçmişi hiç sayıldı denilebilir.

Ve şunuda ekleyeyim ben Lisannayı sevmiyordum hatta Natsu x Lucy taraftarıydım ama buna rağmen bu şekilde geri plana atılmasına çok üzüldüm.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.