Jump to content

Nankatsu / Japonya Milli Takımı FC


Sakuragi

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen


CAPTAIN TSUBASA: JAPONYA MİLLİ TAKIMI


Shin Captain Tsubasa serisi Fransa'da yapılan 16 yaş altı dünya kupasını konu alır. Bu seri, orijinal Captain Tsubasa anime serisinin sonunda geçen 16 Yaş Altı Dünya Kupasının tekrarıdır.
Japonya Milli Takımı, Almanya'da yapılan birkaç dostluk maçından sonra Fransa'ya giderek dünyanın en iyi oyuncularının bulunduğu takımlar ile karşılaşır. Avrupa'nın en iyi kalecisi Gino Hernandez, Avrupa'nın en iyi forveti Karl-Heinz Schneider, yıldız orta saha Kaltz, Tsubasa ile eşit yetenekte gösterilen Diaz ve son olarak ev sahibi konumundaki Pierre, Japonya'nın rakipleridir.

KADRO:

İLK 11:

22-Genzo Wakabayashi(GK)
5-Hiroshi Jito

7-Makoto Soda
12-Hikaru Matsuyama
14-Ryo Ishizaki
9-Kojiro Hyuga
10-Tsubasa Oozora
11-Taro Misaki
15-Takeshi Sawada
16-Mitsuru Sano
18-Shun Nitta

YEDEKLER:

1-Ken Wakashimazu(GK)
2-Masao Tachibana
3-Kazuo Tachibana
6-Shingo Takasugi
8-Mamoru Izawa

13-Kazuki Sorimachi

17-Hajime Taki

19-Teppei Kisugi

20-Shingo Aoi

21-Yuzo Morisaki(GK)
24-Jun Misugi


kaynak: turkanime.tv / captaintsubasa.wikia

Bir çoğumuzun severek izlediği Captain Tsubasa serisinin, Tsubasa ve arkadaşlarının milli takımdaki maceraları anlatılırken, bende merak ettim acaba hangi futbolcunun yerinde olmak isterdiniz, hatta belki bizim forumdan Tsubasa ve arkadaşlarına karşı bir rakip bile çıkabilir :D Futbolla ilgilenenler yorumlarının yanına hangi mevkide oynadıklarını not şeklinde yazabilirlerse, bizde bir kadro oluşturabiliriz sanırım :)

Yakın zamanda Japonya Milli Takım oyuncularının tanıtımları ve resimleride yer alıcaktır :D


KURUCU:

sakuragi



ÜYELER:


Genzo Wakabayashi
Baryshx
Doxukansh
Adige
Lightning
SeishunPower
SUNA
LeornKayn
Erenemre

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 24
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ryo Ishizaki Doğum tarihi: 23 Aralık 4 numarayı giyen defans hikâyenin en başından beri Tsubasa'nın en yakın arkadaşlarındandır. Tekniği ve yeteneği Tsubasa'nınkinin yakınından bile geçmemesine rağ

Son Goku:JAPONYA MİLLİ TAKIMI Takımın adı da benden olsun.. :).Artık 2020 de sahalarda görmek istiyorum bu takımı...Şimdiden hazırlanmaya başlayın... :P

CAPTAIN TSUBASA: JAPONYA MİLLİ TAKIMI Shin Captain Tsubasa serisi Fransa'da yapılan 16 yaş altı dünya kupasını konu alır. Bu seri, orijinal Captain Tsubasa anime serisinin sonunda geçen 16 Yaş Altı


Resmi ekleyen

O zaman ilk olarak kalecimiz Genzo Wakabayashi tanıyalım :)

Doğum tarihi: 7 Aralık
22 numarayı giyen kalecidir. Taktığı şapka ile dikkat çeken, çok az gol yiyen bir kalecidir. Hislerini kendisine saklar ve takım arkadaşlarına saygılıdır. Çocukluğundan beri en büyük isteği dünyadaki en iyi kaleci olmaktır.Önemli özelliklerinden biride ceza sahası dışından gol yememesidir. Anime boyunca sadece 3 kişi ona ceza sahası dışından gol atabilmiştir.Mangada Naturezza orta sahadan rovaşata ile , filmde ise Schneider orta sahadan sadece Genzo için geliştirdiği bir şutla gol atmıştır. (kaynak:wikipedia)


bunlarda bir kaç fotoğraf :)

Resmi ekleyen




Resmi ekleyen



Resmi ekleyen




Genzo Wakabayashi'nin müthiş kurtarışlarının olduğu bir iki video :)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=S3jOefyFDso



http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BsTh2MRACxM




İnsanların aklında kalanlar :D

-tusubasanın ezeli rakibi karşı takımın uçan takla atan manyak kalecisi (gol yeme ihtimali yok)

-kartal vuruşunu kurtaran tek kaleci.. ( kartal vuruşu üstadı tusubasa hoca)

-ulaşamadigi toplara once direğe basarak ordan geri ziplayarak ulaşabilen kaleci.ayrica cok zorlu pozisyonlarda kendisine ful karizma katan şapkayi yere düşürürdü...

-ilkokul ve ortaokul yıllarında sınıf ve mahalle takımlarının kalecisi olduğum için diğer bütün çocukların aksine tsubasa'dan önde gelirdi bu karakter benim için. hatta bir keresinde hep hayalini kurduğum bi hareketi yaptığında hayranlığım bikaç kat daha artmıştı. kalenin sol köşesine doğru gelen bi topu plonjonla çıkartıp yere düştükten sonra pozisyonu tamamlamak için topu kalenin boş kalan tarafına doğru yollayan rakip oyuncunun şutunu kolları üstüne dayanarak bacaklarını 45 derece havaya kaldırarak kurtarmıştı.

-captain tsubasa'daki en sağlam kaleci. kısa saçlı, orta boylu, şapkalı, yakışıklı bi eleman. kalede panterlere taş çıkartır kendisi. hızından dolayı şekilden şekle giren, hatta renk değiştiren toplara bile bana mısın demez. beton duvar yıkılır, wakabayashi belki bi adım geri atar...

-aklımın bir köşesinde hep buffon ile özdeşleştirdiğim efsane kaleci.

-çizgi film karakterleri arasında en aşık olunası, en karizmatiği. kendim şahsen hastasıyım hala. elinden dumanlar çıkmadan durdururdu hızlı topları, şaşkınlıkla ve hayranlıkla izlerdik.

-çekilen şutun etkisindeki topun kaleye varma süresi 1-2 bölüm olabildiğinden; genzo'nun da kalenin bir köşesinden diğerine uçuşu epey uzun ve çileli bir yolculuktu. bugün gördüğüm her şapkalı kalecide onu arar, onu anarım.

-çizgi film dunyasına özgü fizik kanunları ile hareket eden ,bir kale direginden sıcrayarak 7 m 32 cm ötedeki diger direge uzanabilen, bütün otoriteleri sasirtan japon kaleci

pazartesi bölümünde topu 18 önünde gören, fakat pozisyonu uzaklaştırmasını cuma bölümünde ancak görebildiğimiz enteresan kaleci.

hatta tsubasa' nın kartal vuruşunu görmesin, topu çıkarması 2-3 haftaya kadar sarkar.

nitekim yakışıklıdır, kalecidir, güvenilir.


-şapkasını ne zaman çıkaracağını merak ettiğim çizgi film kahramanı.

( kaynak: eksisozluk, itusozluk, uludagsozluk )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çocukluğumda ne izlerdim gerçi hala çıkıyor yumurcak tv'de

Ben defansım beni ishizaki yerine koy. .

Ekledim, sıradaki tanıtım Ishizaki olucak :)

Yumurcak Tv de rastlıyorum bende bazen, sabah 6 ve akşam 8 kuşaklarında yayınlanıyor sanırım :D

Ben de kaleciyim. Beni Wakabayashi yerine eklersen iyi olur. :) Bu arada Pes 13'te Japonya Milli takımını Tsubasa'dakilerle değiştirdim. Hiç bir sitede ilk 11 yoktu sen yapmışsın eline sağlık :)

Bu arada Aoi Shingo'yu göremedim :D

Rica ederim, ekledim senide, Wakabayashi hayranlarımız artıyor :) Shingo Aoi'yi aslında İtalya'da oynadığı için ve sonradan geldiği için eklememiştim ama, joker olarak ekleyeyim onuda :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Resmi ekleyen


Ryo Ishizaki


Doğum tarihi: 23 Aralık

4 numarayı giyen defans hikâyenin en başından beri Tsubasa'nın en yakın arkadaşlarındandır. Tekniği ve yeteneği Tsubasa'nınkinin yakınından bile geçmemesine rağmen azmi ve isteğiyle milli takımda yer almayı başarmıştır. Yüz Bloğu'yla yakından çekilen çok sert birkaç şutu durdurabilmiştir.

( kaynak: wikipedia )


bir kaç fotoğraf :D


Resmi ekleyen




Resmi ekleyen




Resmi ekleyen




Ishizaki'nin estetik, komik ve nokta hareketlerinden oluşan bir iki video :D

-Nasılda yerde kayıyor :D


http-~~-//www.youtube.com/watch?v=S4GTTz38jvo



-Önce kendi kalesine gol atıp, sonra hatasını düzelten kalplerin şampiyonu :D


http-~~-//www.youtube.com/watch?v=X04eJNGAgr8




İnsanların akıllarında kalanlar

-suratıyla çekilen şutları durdurabilen japon takımının savunma oyuncusudur

-hiç unutmuyorum, nankatsu, tachibana kardeşlerin takımına karşı oynuyordu. izleyenler bilir, bu ikizlerin değişik gol vuruşu şekilleri vardı. maç esnasında takım arkadaşlarından biri topa ölesiye abanır, ikizlerden biri kale yan direklerinden birine basıp üst direğe sıçradıktan sonra gelen topu kafayla penaltı noktasına indirir ve diğer ikiz gelişine vurarak seyrine doyum olmaz bir gol atardı.
bir kaç dakika sonra tachibana'lar tekrar nankatsu kalesine ilerleyip aynı şekilde bir gol daha bulmak isterler, herkes ishizaki'den kademeye girmesini beklerken o kendi kalesine doğru koşmaya başlar ve kalenin dibinde beklemeye başlar. ve tam tachibanalardan biri sol kale direğine tırmanmaya başlarken ishizaki sağ kale direğine bir tekme savurur. tachibana yere düşer, top auta gider, ishizaki övgüleri kabul eder. futbol bir zeka oyunudur.


-özel şut karşılama hareketinin adı gammen block'tur. bu hareket oyununda 400 enerji götürmekle beraber hangi şut olursa olsun tek hamlede engelemeyi sağlayar.

-captain tsubasa'da en sevdiğim adam. küçükken milletin favori adamları wakabayashi, misaki, tsubasa, hyuga falan olurdu; ama ben hep bunu tutardım niyeyse. çizgi filmde en çok ishizaki'yi seven başka birine de rastlamadım hiç.

-nankatsu takiminin maskotu,espirik,yuce cizgi karakter.ayrica her turlu ozel,bomba gibi sutlari gogsuyle yumusatabilen biridir.

-ne hyuga ne tsubasa ne de wakabayashi. bu adamdı benim favorim. komikti, şapşaldı vs. yüzüyle sert şutları bile karşılardı.

-kendisi tsubasa'yı keşfeden adamdır. çünkü ilk olarak kaptanı olduğu takımda oynama fırsatı vermiştir ona. belki o şansı vermese şimdi biz hala pokemon konuşuyor olabilirdik.

-nankatsu'nun çocuğu! gelin kabul edelim. küçükken hiç birimiz bi tsubasa değildik ama hepimiz ishizakiydik!


( kaynak: itusozluk, eksisozluk, uludagsozluk, rerererarara.net )
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.