MangaTR 163 Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Murata Kazuya'nın (Fullmetal Alchemist: Milos no Seinaru Hoshi/Code Geass) yönetmen koltuğunda olduğu "Suisei no Gargantia" adlı orjinal anime serisi, nisan ayında yayınlanmaya başlayacak. Bu seriyle ilgili beklentilerim var. -ki;-I.G’den çıkacak olan Bilim-Kurgu türüne ait seiyuu kadrosuyla da iyi iş çıkartılacağı sinyallerini fazlasıyla veriyor.-Red, karakteride resmen Kirito’nun gümüş-saçlı hali. ^^-Dolayısıyla, çizimlere gelirsek, beğeni kazanacağı aşikar. Tanıtım video’sundan bu sonucu rahatlıkla çıkartabilirim ve atmosfer içine çekercesine kendini belli ediyor.-Farkta edilecektir ki, Gen Urobuchi yine iş başında.-Taro Iwashiro, açısından bakarsak, FMA: The Sacred Star of Milos filminin örneklendirmesiyle müziklerin iyi olacağınıda fark edebiliriz.-Ve bahsedecek bir kaç detay daha var ama en iyisi çıktığında izleyip, hep beraber şahit olmak.http-~~-//www.youtube.com/watch?v=vGZokL-tAbM&feature=player_embedded Barış D. Baryshx 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
ErdeM 40 Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Mecha tarzı güzel bir anime olacağa benziyor çıkarsa yüksek ihtimal takip ederim Link to post Share on other sites More sharing options...
MangaTR 163 Posted January 15, 2013 Author Share Posted January 15, 2013 Tanıtım Videosu 2 yayınlandı. Link to post Share on other sites More sharing options...
Grkmvc 57 Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Şu gri saçlı çocuk çok tanıdık geldi bana :D Link to post Share on other sites More sharing options...
MangaTR 163 Posted January 15, 2013 Author Share Posted January 15, 2013 Zaten, konunun ilk mesajında da yazmıştım; "-Red, karakteride resmen Kirito’nun gümüş-saçlı hali. ^^" diye. Oldukça fazla benziyor. Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts