Jump to content

Anime Karakteleri gibi olmak.


Ji-sama

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 33
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ben Tsunade nin kıyafetlerini giymek istiyorum :D dikişle aram iyidir boş bir vaktimde kumaşlarını da bulacam :D gülmeyin :D ciddi ciddi kafama koydum :D Saç bakımından renk olarak uyuşmuyoruz Tsuna

Bu konunun ayrı bir kategorisi var mı bilmiyorum.Ama Anime karakterlerinin Saç yapımları hemen hemen hepimizi hayran bırakmıştır.Onlar gibi olmak istemişizdir burada bunu yapmaya çalışacağız. Öncelikl

Uryuu Minene'nin tipini istiyorum ama beş derece gözlüklerimle olacak gibi değil :D Saç olarak benzediğim bir tek anime karakteri görmedim görmeyeceğim de. Düz kahverengi saç işte öyle anime karakter

yehehehe müstakbel düşmanımı da buldum

Resmi ekleyen

sen hala orda mısın demeyin, hala oradayım

Akıl işte, kız gitmiş bu tipi düşmanı yapıyor..!

Kusura bakma Betül'üm ama ben de artık senin düşmanınım, gidip bu çocuğu tavlamak lazım di mi?

Eheheh.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

saçını başını yolarım senin. :P

A-aaa çirkeeef!

Eheheheheh Betül hakkaten genelde cadıların düşmanları böyle tipsiz yaşlı tipler olmaz mı ya? Şunun surata bak, cadı olsam buna kötülük büyüsü yapacağıma aşk büyüsü yaparım.

Ve evet sanki çok fazla anime izliyorum. Normal insanlardan daha yakışıklı gelmeye başladılar bana. Bi' tek bana öyle gelmiyor di mi lan?

He Jensen Ackles hariç tabii. Ben anime karakterine dönsem yine de o adamı yakışıklı bulurum. Öyle çünkü.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

eheheehhheheheheheheehheheheeh ben de zaten sivilceli, uzun burunlu kötü kötü gülen bi cadı değilim.

büyü konusunda katılıyorum. sdfghjhgfdsdfgnhjmhögfçd.fghjklfgfdslhg

Betül düşmanını yenemeyeceğini anladı ve "madem savaşta kazanamıyorum aşkta kazanacağıım!!" dedi haince. Düşmanına bir aşk iksiri içirecek böylece hem adamın kendisini yenme çabalarından kurtulacak hem de cillop gibi bir sevgili yapacaktı.

Kedisinin dökülmüş tüylerini kurbağa bacakları ve kertenkele kuyruklarına kattı içine birkaç sihirli iksir ekleyip büyülü sözleri söyledi ve iğrenç kokan kırmızı bir sıvı elde etti: Ölümsüz Aşk İksiri.

Gece olunca düşmanının evine sinsi sinsi ilerledi, evde kimsenin olmadığına kanaat getirdikten sonra içeri, adamın yatak odasına sızdı. Amacı gerizekalı ama çok yakışıklı düşmanının ağzından içeri iksiri dökmekti.

Hala uyuduğundan emin olunca şişenin mantarını çıkardı, yüzünde şeytani bir gülümsemeyle iksiri zavallı adamın ağzından içeri boşaltmak üzereyken birden düşman kalkıp Betül'ün iksiri tutan elini tuttu ve Betül'ü engelledi. Zavallı Cadı Betül donup kalmışken çabucak onu öptü ve "Sana aşık olmak için iksire ihtiyacım yok," dedi gülümseyerek.

Betül hala şok olmuş durumdaydı.

"Aşk İksiri olduğunu nasıl anladın?" diye mırıldandı kekeleyerek.

Yakışıklının gülümsemesi genişledi. "Elbette o iğrenç kokusundan..."

Bunu niye yazdım bilmiyorum. Estiler bana.

Cadı Betül ve düşmanının isimleri olaydı iyiydi.

Bir de tekrar okudum da düzeltme olmadan aceleyle yazınca hakketen berbat yazıyormuşum. Bir daha da yazmam aga.

MY JOB IS DONE HERE.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

bütün animelerde birbirine benziyor hangisini seçsem bilemedim ki luffy diyeceğim zeki ve sinsi bakış isterim o yüzden hiç olmaz.Resmi ekleyen

bunu diyeceğim kişili olarak buna benzediği için;

Resmi ekleyen

tipleri hoşuma gitmese de ilginç tipler severim böylelerini dof'un ünvanıda joker olduğu için :D joker anlam gereğince her kartın yerine geçebilecek normalde tehlikesiz ama her an en tehlikeli olabilecek kişilerin ünvanıdır.

kişilik olarak yaşlanınca beyaz sakal gibi olmak isterdim ._.

görünüş olarak pek sevdiğim yok :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sdfghgfdsasdfghjkjhgfds ne oldu biliyor musun? kendime bir bardak acılı şalgam suyu koymuş, içiyordum. Ağzım doluyken gülmeye başladım ve burnuma kaçtı. :( yandım anaaaaaaaaaammmm. :(

Acılı şalgam suyu mu? Evde? Durup dururken? :D

Ahahahah sen de beni güldürdün şimdi!

Hem niye gülüyosun aşk hikayesi yazdım ben orda!!! Shipping sensörlerim harekete geçti lan duramadım :D :D :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra...

Ben

bütün animelerde birbirine benziyor hangisini seçsem bilemedim ki luffy diyeceğim zeki ve sinsi bakış isterim o yüzden hiç olmaz.Resmi ekleyen

bunu diyeceğim kişili olarak buna benzediği için;

Resmi ekleyen

tipleri hoşuma gitmese de ilginç tipler severim böylelerini dof'un ünvanıda joker olduğu için :D joker anlam gereğince her kartın yerine geçebilecek normalde tehlikesiz ama her an en tehlikeli olabilecek kişilerin ünvanıdır.

kişilik olarak yaşlanınca beyaz sakal gibi olmak isterdim ._.

görünüş olarak pek sevdiğim yok :(

Luffy en basit Cosplaydir.Bi hasır şapka,hafif uzun saç bide kısa kot giyersen Luffy olursun zaten ifadeleride aynı senin gibiymiş.Eee daha ne olsun..

Saç olarak değilde karakter olarak gintokinin uyuşukluğu tembeliği ve umursamazlığı bende var.Ama hangi karakter olmak istersin deseler tartışmasız L derim.

L olmak için güzel bir peruk lazım kendi saçlarının o şekilde olamayacağı kesin.. Ama zeka açısından dersen herhalukarda olabilirsin.Pastalarla yada şekerlemelerle aran iyiyse üstünede bi pijama çektik mi Senide L yapmış olacağız.. Buyurun aynaya bakın.

bende uzun ve dümdüz saçlar isterdim ama kuaförde fön çektirsem bile 1 saat anca dayanıyo saçlarım o yüzden bende hep kısa kestiriyom :( şöyle kanda ninki gibi uzun kahküllü saçlar çok hoş olurdu ^_^ bide yine d gray man daki road gibi giyinmek isterdim ama etraftan pekte normal karşılancak bişey değil özellikle türkiyede hani tokyo yada new york olsa neyse :D anime karakteri olsam herhalde çift kişilikli olurdum bazen soğuk nevale kanda gibi bazende aşırı şımarık :D aslında gerçektede öyleyim benbile kendime şaşırıyom -_-

Dediğim gibi sana da peruk öneriyorum. Cosplaylar için yapılan özel peruklar var. Her anime karakterinden biraz olsa ne güzel olurdu ama öyle bir şey istiyorsan seni Gintama yapalım onda ne ararsan var birazda erinen üşengeç ve umursamaz biriysen buyur senide Gintama yaptık.

Hepinize ayrı cevap veremezdim ayrıca konum arada bir hortluyor türkanime sayesinde konuya yorum yazılınca bildirim falan gelmiyor o yüzden arada bir bakabiliyorum.. Bende ginoza nobuchikagibi olmak isterdim o saçlar ve gözlük tam karizma birazda akıllı Psycho pass tan genelde çok sevmeselerde güzel tespitleri vardı gizemini koruyordu.Karakter olarak o şekilde umursamazım bana benziyor saç falan da ayarladım mı işte buyurun Bende Ginoza oldum..

Türkiye bu konuda gittikçe gelişiyor.. Hem animeler hem kore dizilerindeki karakterler giyindikleriyle birlikte ilgi görüyor asya kültürünü günden güne daha iyi tanıyoruz.Hayatımız gittikçe özgürleşiyor bu bazılarının canını sıksada biz bu durumdan gayet memnunuz..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 sene sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.