Jump to content

Teoriler (Bol Spoiler içerir)


fajimutsu

Önerilen İletiler

Panpalar şu zamana kadar bleachte cevabını bulamadığımız sorular hakkında teorileriniz,fikirleriniz,görüşlerinizi alalım . böylece umuyorum ki gözden kaçırdığımız bir çok noktayı fark edeceğiz birbirimiz sayesinde.İlk olarak ben başlayayım o zaman konu sahibi olaraktan.

Benim aklıma takılan konu Aizenin isyanının asıl nedeni şöyleki ;

Dikkat ettiyseniz mugetsu ile kesilip urahara kisuke tarafından mühürlenirken kisukeye dönüp " bu kadar zekisin peki neden hâla ona itaat ediyorsun ? " tarzında bir soru yöneltmişti .Kisukeninin cevabındaki en can alıcı nokta ise " Ruh kralınımı kastediyorsun ? " oldu benim için.Peki aizenin ruh kralına bu öfkesi niye ? hadi ondan önce ruh kralı bir shinigamimi insanmı hollowmu ya da çok daha farklı birşeymi ? şimdiye kadarki tek görüntüsü :Resmi ekleyen

pekte bir şeye benzetemedim o gözler ne öncelikle öyle ?

Düzenlenme: Barış Dönmez Baryshx tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Öncelikle başlığa spoiler eklesen iyi olur :D :D

Bence Urahara da, Aizen'de Kralla görüştüler, ama ne sebeple bilinmez. Buna dayanarak büyük teorime gelirsek:D Daha önce bildiğiniz üzere her ne kadar Ichigo haberim var desede SS tarafından takip edildi ve bir bakıma kullanıldı. Aizen ise ondaki potansiyeli görüp hep takipteydi. Şimdi Ichigo bilindik P-Up alıp duruyor ve yolun sonunda Aizen vs Kral kapışması gözüküyor. Arada SS vs Bach kapışmasıda olabilir. Aizen neden Krala karşı ? Bence Kralla Aizen arasında bir akrabalık var :D Ve aynı soydan gelen bir düşmanlık mevcut :D Kral hakkında bir şey bilmesekte Urahara'nın Ichigo'ya Ruh Kralına giderken söylediği sözler yüzünden bu Kralı hiç gözüm tutmadı. Fikrimce son savaşta Aizen iyi taraf, Ruh Kralı kötü taraf olacak ve Ichigo Aizen'in tarafında yer alacak. Aizen reis yenilir. Ichigo ile Ruh Kralı kapışır :D ( Son dediğime ben bile inanmadım :D ) Sonunda ikiside ölür :D Her şey sil baştan kurulur :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bana göre bleach bittiğinde hepimiz aizene hak verecekmişiz gibime geliyor.Aizenin bir sebebi vardı bunları yapmak için ki bu sebeb bence bleachin düğüm noktasını oluşturuyor şuan.İkinci olarak İshhin bir shinagi. Hemde isim yapmış bir shinigami belkide önceden kaptandı bilemiyoruz ama Adamın adı soyadı belli Kurosaki isshin . Bu adam madem böyle büyük bir shinigamiydi ichigo Soul soceitye rukiayı kurtarmaya geldiğinde kurosaki ichigo ismini söylediğinde neden Allahın bir kulu bile şaşırmadı.Sanki o ismi hiç bilmiyorlarmış gibi yaptılar.Ben buraya anlam veremiyorum.Bu arada başlığı değiştiremedim mod arkadaşlardan biri spoiler yazabilirse hoş olur

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...

Manganın 529. bölüm 9. sayfasına bakarsan 10. bölük kaptanı "Isshin Shiba" yazıyor buda demek oluyorki ichigo kurosaki soyadını annesinden aldı Çünkü , yine mangaya bakarsan annesinin geçmişini anlatırken annesinin soyadı Kurosaki . (Hatta kurosaki ailesinin kızı bizim ichigonun annesi ile evlendiricekler ishidanın babasını amaç bu saflık bozulmasın diye.Son mangasında geçiyor bunlar )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra...

Elbette Aizen'in , Urahara-san'ın ve Ruh Kralı'nın bir planı var ama Aizen'in insanları ezmesi ve soul society'e yaptıklarını düşünürsek o kadar da iyi olduğunu söyleyemem.

Soruya dönersek bence ruh kralı ilk shinigami ilk hollow ve ilk quincy. Her şeyin yaratıcısı yani kısaca tanrı.Urahara-san'ın herşey hakkındaki yorumu ve yardımlarına bakarsak bu ruh kralıyla tanışmış ama nasıl ? Belki zero division a katılmıştı bi ara bilemeyiz.Galiba bu sorunun yanıtını sevgili Tite Kubo yakında cevap vericektir ;)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.