Cold Dewil Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Birkaç gündür hasta olduğumdan animelere ara vermek istesemde yerimde duramadım... Tranvaydayken yaşlı amcanın biri ne güzel çiziyorsun diyince gaza gelip evde devam ettim.Çizimler bana aittir.Sadece Anime değil,Manga,Kapak Resmi ve kendi karekterimle çalıştım. Sıkıcı olmasın diyede hikaye şeklinde yayınlayım istedim... Üsteki yazıları okuyup resimlere tıklayın. Herşey Lisedeyken Başladı... Sonra Onu Gördüm... Kalbim yerinden çıkacak gibiydi... Çok geçmeden onunda başkasını sevdiğini anladım... Üzülmüştüm... Herşey böyle sonlanamazdı... Hayata devam etmeliydim... Ta ki onu buluncaya kadar... Eee bir müddet sonra omuzlarıma sorumluluk bindi... Ama asla pişman olmadım ... Ps: Evet iyi yada kötü yorumlarınızı bekliyorum.Gintama ve Kimi Ni Todoke laptop üzerinde çizebildim ( Yeni Stil B) ).Hikayede güzel oturdu.Acaba böyle Fan Story şeklinde bölüm mü açılsa.Güzel olurdu... BynMubo, Mugiatama, Arie and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gereksiz Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 güzel olmuş eline sağlık özellikle gintoki ile ilgili olanlar çook güzel olmuşşş .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 güzel olmuş eline sağlık özellikle gintoki ile ilgili olanlar çook güzel olmuşşş ....Teşekkürler, hasta olup yatakta boş yatmaktansa çizmekle uğraşayım dedim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BynMubo Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Emeğine sağlık. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
draser Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Eee bir müddet sonra omuzlarıma sorumluluk bindi... yazısının altındaki gerçekten güzel olmuş. dreams_and_reals 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 Eee bir müddet sonra omuzlarıma sorumluluk bindi... yazısının altındaki gerçekten güzel olmuş.En çokda o resmi çizerken zevk aldım.Gintoki'nin küçüklüğü çok şeker ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErdeM Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Ellerine sağlık çizimlerin güzel ama ufak gintoki ayrı bi güzel olmuş :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 Ellerine sağlık çizimlerin güzel ama ufak gintoki ayrı bi güzel olmuş :)Teşekkürler Onu yeri ayrı;Cem yılmazın dediği gibi kalbimizde,İçimizde :DPs: Buradan bana destek olup ilham veren Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki Amcaya teşekkürler... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathBook Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Güzel çizmişsin eline sağlık :D Cold Dewil 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Mini hikayeyle sunman güzel olmuş. Ellerine sağlık. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts