Jump to content

Eski Dante DmC’ye Dönerse


3n4bL3

Önerilen İletiler

  • Yöneticiler

Böyle olacağı belliydi.

Resmi ekleyen

Devil May Cry yeni haliyle oyuncular ile oyun basını arasında büyük tartışmalara yol açtı. Oyunun an itibariyle yapılan incelemelere dayanan Metascore puanı 8.6 iken oyuncu puanı ise yalnızca 3.6 olarak dikkat çekiyor. Birçok oyuncunun eleştirisi de daha en başından beri Dante’nin yeni tasarımıyla ilgiliydi.

Resmi ekleyen

Bazı oyunculara göre “DLC sömürücüsü” olarak görülen Capcom ve Ninja Theory çareyi yine bir DLC yaparak hem eleştirileri azaltmakta hem de daha çok para kazanmak adına kostüm DLC’si yapmakta buldu. “Costume Pack” ile beraber oyuna Classic Dante, Dark Dante ve Neo Dante kıyafetleri ekleniyor.

Resmi ekleyen

Aslında çok kolayca oyuna eklenebilecek bu tür şeyler indirilebilir ücretli içerik olarak firmalara fazladan para kazandırırken, bir taraftan da oyuncuların tepkisini çekiyor.

Resmi ekleyen

Resmi ekleyen

alıntı: AF

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 22
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Katılıyorum,Dante için bende oynamıştım sanki pokemon izliyorsun ama ash yerine garfield var gabi

Valla ben oynadım hacı ayrıca karakter stili tamam klasik Dante'den farklı olabilir ama burda zaten oyun geçmişi konu alıyor yani Dante'nin nasıl ortaya çıkışı ve geçmişiyle ilgili daha iyi bilgi sahi

nero girdi dante yan karakter oldu şimdi tamemen atmışlar sanki oyundan öyle bir his oluştu bende ... niye halbuki dante gayet iyi bir karakter ve oyunu oynıyan çoğunluk onun için oynuyor

normalde oynamazdım ama oynadım çünkü dmc 5 sonuçta dayanamadım :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Valla ben oynadım hacı ayrıca karakter stili tamam klasik Dante'den farklı olabilir ama burda zaten oyun geçmişi konu alıyor yani Dante'nin nasıl ortaya çıkışı ve geçmişiyle ilgili daha iyi bilgi sahibi oluyorsunuz. Mesela saçının niye beyaz olduğunu bu oyunda anladım :P bence oyun güzel arkadaşlar müzikler filan da on numara oynamanızı tavsiye ederim ;)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.