Jump to content

Ghost in the shell Arise


mrvcy

Önerilen İletiler

Ghost in the shell serisinin yeni filmi Arise geliyor.

'Alıntı'

http://pelerinli.com...he-shell-arise/

Sadece Anime/Manga severlerin değil, sinema severlerin de bildiği bir isim Ghost in the Shell. Matrix ile yapılan kare kare karşılaştırmaları hatırlarsınız en kötü: http://www.mkygod.co...gits/page1.html

Shirow Masamune’nin bu müthiş manga serisi daha önce anime serisi olarak karşımıza çıkmıştı tabii. 1995′teki ilk uzun metraj anime Ghost in the Shell’den sonra 2002 yılında Ghost in the Shell: Stand Alone Complex serisi geldi. Hemen iki sene sonrasında yine bir uzun metraj Stand Alone Complex hikayesi izledik ve ardından Ghost in the Shell 2 – Innocence çekildi. 2006′da yayınlanan Stand Alone Complex Solid State Society ve sonrasında Ghost in the Shell 2.0 ile noktalandı. Aralarda piyasaya sürülen oyunlarından veya 1-2 sene önce 3D versiyonunu yayınladıkları filmden bahsetmiyorum bile (bahsetti)..

Şimdi de Ghost in the Shell: Arise için çalışmalara başlamışlar. Yönetmen daha önceki Ghost in the Shell projelerinden de tanıdığımız Kise Kazuchika. Serinin senaristliğini de Mardock Scramble’dan tanıdığımız Ubukata Tow.

Düzenlenme: Hokage_Minato tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.