Jump to content

Gozen 3-ji no Muhouchitai’nin Live-Action Uyarlaması


3n4bL3

Önerilen İletiler

  • Yöneticiler

Yeni Bir Live Action Daha


Resmi ekleyen
Manken ve aktris Honda Tsubasa BeeTV’nin yeni mobil draması Gozen 3-ji no Muhouchitai için baş rolde yer alacak. Drama ise Nemu Yoko’nun aynı isimli ünlü mangasından uyarlama. Hikâyedeki baş kahramanımız ‘’Nanase Momoko’’ bir moda şirketinde çalışırken diğer yandan illüstratör olma hayaliyle yanıp tutuşmaktadır. Yönetmenliğini Yamashita Nobuhiro’nun üstlendiği dizide Honda Tsubasa’ya ‘’Tagaya’’ karakteri ile Japonya’nın sevilen aktörlerinden olan Odagiri Joe eşlik ediyor.
Resmi ekleyen
Odagiri Joe (Tagaya) ve Honda Tsubasa (Momoko)
İlk defa bir baş rolde yer alacak olan Honda ’’Gerçekten çok mutluyum ama aynı zamanda üzerimde bir baskı da hissediyorum. Lütfen Momoko’nun aşık oluşunu izleyin.’’ şeklinde yorumda bulunurken partneri Odagiri Joe içinse ‘’İlk başlarda çok gergindim ama çoğu sahnede beraber yer aldıktan sonra birçok şey hakkında konuşma fırsatımız oldu. Çok kibar ve komik bir kişiliğe sahip. Ayrıca kendisinden oyunculuk adına pek çok tavsiye aldım. Gerçekten mükemmel bir insan.’’ şeklinde yorumda bulundu.
Bu esnada Odagiri ise ‘’Romantik dramalarda fazla yer almadım. Bu yüzden şu an yeniden tazelenmiş gibi hissediyorum. Yönetmen Yamashita ve Imaizumi (Rikiya)’nin bir kadının bakış açısı tarafından resmedilmiş o hassas psikolojik durumu nasıl yansıtacaklarını dört gözle bekliyorum.’’ şeklinde yorumda bulunurken Honda içinse ’’İkimiz de oldukça çekingeniz ama zaman geçtikçe tıpkı dizideki karakterler Tagaya ve Momoko gibi birbirimiz hakkında daha çok şey öğrenerek sohbetimizi iyice koyulaştırdık.’’ şeklinde fikirlerini belirtti. Aoyagi Sho ve Kinami Haruka ise dizide yer alacak diğer isimlerden.
Dramanın orjinal hikâyesi ise kadın dergisi FEEL YOUNG’ da seri olarak yayınlanmış ve 50.000′nin üzerinde kopya satmıştı.Yine drama 12 dakikalık 12 bölümden oluşup 20 Mart’ta yayınlanmaya başlayacak. Pop grubu moumoon ise Never Enough isimli şarkılarıyla dizinin tema şarkısına eşlik edecekler.



Alıntı: AF
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aslında Live Actionları pek sevemiyorum, ama bu sefer oyuncu kadrosu iyi gibi görünüyor ve seride romantik-komedi tarzında :D

Belki seriye başlamak isteyen olursa:

mangafox

Odagiri Joe hakkında birşey söylemeye gerek yok, başarılı bir aktör, Honda Tsubasa sempatik bir görüntüye sahip, her ne kadar Piece de soğuk bir tip gibi gözüksede :D

Ve Moumoon müzik grubu, ilk defa duymama rağmen Never Enough parçasını çok beğendim ;)

http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9IlkNHKWiwc

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.