Resort Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Resort İmzalar Ve PS Çalışmaları Öncelikle merhaba arkadaşlar eski nickim Lexon idi. Ne zamandır foruma girmiyorum linkler ölmüştü bende düzenledim imzalarımı Deviantart açıp hepsini oraya yüklemeye karar verdim. Alttaki linkten bütün PS çalışmalarıma bakabilirsiniz. Yeniler eklenecektir eklendikçe buraya yazıcam.http://resortofficia...rt.com/gallery/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 burada ki imzanıda çok beğendim stroke olayını çok güzel düşünmüşsün bu tarz arka planların nasıl yapıldığını anlatırmısın anlatırsan çok memnun olurum teşekkürler şimdiden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Resort Posted January 31, 2013 Author Share Posted January 31, 2013 burada ki imzanıda çok beğendim stroke olayını çok güzel düşünmüşsün bu tarz arka planların nasıl yapıldığını anlatırmısın anlatırsan çok memnun olurum teşekkürler şimdidenİmza derslerim var onların linkleri kırıldığı için paylaşamadm onları düzenleyip xpaylaşınca izleyebilirsin :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted February 5, 2013 Share Posted February 5, 2013 Umarım en yakın zamanda atarsın çünkü başka yerde bulamadım gösterirsen çok sevinirim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Resort Posted February 11, 2013 Author Share Posted February 11, 2013 veya hemende anlatırım neresini merak ettim imza çerçevesimi yoksa renderin dışındakimi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdone Posted February 11, 2013 Share Posted February 11, 2013 Çalışmalarının hepsi birbirinden güzel.Not: deviantart hesabına attığım,arasındaki en hoşuma gideni. :) (Neden acaba? :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts