Jump to content

Angel Densetsu


Önerilen İletiler

Angel Densetsu

Resmi ekleyen

Anime Türü: Aksiyon, Komedi, Okul

Bölüm Sayısı: 2

Yapım Yılı: 1996

Şimdi karakterimizin ismi Kitano Seichiro, arkadaşlar... Böyle bizim tabirimizle “iyi aile çocuğu” :D Hani olur ya hep örnek alınacak çocuk tipler vardır. Ailemiz hep baskı yapar, sonra babamız filancanın çocuğu bak şöyle, sen niye böylesin evladım, der, sonra dönüp hanım biz akraba evliliği yapmayacaktık, hatayı orada yaptık diye söylenir ya hep. Ha işte Seichiro o örnek çocuk, yardımsever, iyi kalpli, sevgi dolu, dürüst, başarılı vs. filan işte :D Şimdi diyeceksiniz ya bu tam bir “ezik”, “süt çocuğu”, ana kuzusu lan” :D Yani bizde Seichiro’nun suratını görene kadar öyle düşünüyorduk valla :D Melek gibi çocuk dedik, unuttuk ki şeytan da bir melek :D Çocukta bir iblisin suratı var resmen :D İşte hikaye bundan sonra başlıyor arkadaşlar, yeni bir liseye başlayan kahramanımız, her ne kadar çevresindekilere iyilikle de yaklaşsa, o suratı gören ardına bakmadan kaçıyor,ve bizim Seichiro belayı üstüne çekiyor,bununla birlikte olaylar gelişiyor.

Sanırım animenin en kötü yanı 2 bölüm Ova’dan oluşması. Her ne kadar kısa bir anime olsa da şiddetle izlemenizi tavsiye ederim. Üstelik hikaye manga ile devam etmekte, hatta daha güzel ve ilginç bir hal almaktadır :D

İyi seyirler ve iyi okumalar :)

Konusu:

Bir meleğin kalbine sahip olan Kitano Seichiro, okulunu asla aksatmayan, yaşlılara yardım eden, derslerinde başarılı, mükemmel bir öğrencidir. Ancak bu kadar iyi kalpli bir genç olmasına rağmen bir iblisin suratına sahiptir. Yeni transfer olduğu Hekikuu Lisesindekiler, onu görünce, Seichiro'nun etraftaki en tehlikeli serseri olduğunu düşünürler.Ancak Seichiro, bir karıncayı bile incetemeyecek biriyken aksilikler, onun çevredeki en güçlü gardiyan olmasını sağlamıştır. Şimdiye kadar, görünüşü nedeniyle hiçbir arkadaş edinememiş olan Seichiro'nun yeni lisesindekiler, onun suratının ardındakileri görebilecek midir?

Toplamda 2 bölümden oluşan anime 43 dakikadır ve tek bölüm olarak eklenmiştir.

<Alıntı>

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.