Forum Admin Amygirl Posted February 1, 2013 Forum Admin Share Posted February 1, 2013 Adı:Tsuruga Ren (Asıl adı: Hizuri Kuon) Doğum Tarihi: 10 Şubat Yaş: 20 Boy:190 cnm :wub: Kilo:Bilinmiyor Tsuruga Ren Skip Beat’te LME şirketinde çalışan bir aktördür. Kızlar tarafından çok sevilmektedir ve popülarite anketlerinde hep bir numaradadır. Üç kelime ile anlatılırsa akıllı, yakışıklı ve karizmatiktir. :D Bunun yanında oyunculuğu muhteşemdir. Hatta kendisi ile aynı sahneyi paylaşan yetenekli her kadını sadece fiziksel özellikleri ile değil oyunculuğuyla kendisine aşık edebilir.Bu fun club u açmamın sebebi hayatımda ilk kez böyle bir karakterin gerçek hayatta olmasını istemem. İster hayatı ister özellikleri olsun böyle bir aktörün dünyamızda var olması beni gerçekten mutlu ederdi yani. :DNot:Normalde bilgisayarda manga okumasını sevmeyen biri olarak sırf bu karakterin diğer yönlerini keşfetmek adına mangasına da başladım Ayrıca böyle bir erkek kova olamaz i can't believe that :o : :oSkip Beat’i izleyen veya okuyan benim gibi düşünen arkadaşları hayran kulübüme beklerim : :lol:Ahan da bu da animenin linki : http://www.turkanime...detay/Skip-Beat KurucuAmygirlÜyeler Zeynep (: BaryshxHeiwa.toprakezgiBynMuboHokage_MinatoPadvoxsongena2SUNALoVeR Mirai ♠Misaki♠ Michishi ( Ağır üye ) Gael ♥Lydia♥ ami-chan Mücahidem Şehide-i Cahide sanzu Ronour Siesta h3n4 Fc İmzamız: Amy's, Barış D. Baryshx, Hoossidsassip and 9 others 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 küçüklük tipi aynı benim küçüklüğüm :lol: beni ekleyebilirsin, karizma ama ha ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heiwa. Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Beni de ekleeee <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl Posted February 1, 2013 Author Forum Admin Share Posted February 1, 2013 küçüklük tipi aynı benim küçüklüğüm :lol: beni ekleyebilirsin, karizma ama ha ;)Beni de ekleeee <3Eklendiniz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Ay ben bunu görmemişiiiiğğğm. :wub: Beni de ekler misin içimin ruhu ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl Posted February 2, 2013 Author Forum Admin Share Posted February 2, 2013 Ay ben bunu görmemişiiiiğğğm. :wub: Beni de ekler misin içimin ruhu ? :Dekledim ruhum ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BynMubo Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Uwahh ekle beni :wub: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl Posted February 4, 2013 Author Forum Admin Share Posted February 4, 2013 ekledim editörüm :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_darkangel Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 çok karizma gözükiii.... anime izlemenin bekarlar için çok sakıncalı olduğuna karar werdim.. herkes manga karakteri gibi birilerini istiyor :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl Posted February 8, 2013 Author Forum Admin Share Posted February 8, 2013 çok karizma gözükiii....anime izlemenin bekarlar için çok sakıncalı olduğuna karar werdim.. herkes manga karakteri gibi birilerini istiyor :DAynen katılıyorum :D insanın partner bulma kriterlerini acayip yükseltiyorlar :DEkliim mi :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts