Jump to content

Galactik Football Tanıtım


Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Galactik Football

Galaktik Futbol (İngilizce:Galactik Football), bir Fransız çizgi dizisi. Dizi Alphanim, France 2, Jetix ve Welkin-Animation ortaklığı ile yapılmış ve Türkiye'de Jetix'de yeni adıyla Disney XD kanalında yayınlanmıştır, ancak şu anda yayınlanmamaktadır.

20 Haziran 2007'de Jetix Avrupa, Avrupa'da 2008'de yayınlamak üzere ikinci bir 26 bölümlük sezon hazırladıklarını bildirmiştir. İkinci sezon İngiltere'de 5 Nisan 2008'de yayına girmiştir. 3.Sezonu ise 5 Temmuz 2010'da başlamıştır. 4. Sezondan Oluşmaktadır. Türkanime Tv de sadece 2 Sezon vardır.

Konusu

Dizide "Kar Çocukları" adındaki futuristik bir futbol takımının hikâyesi yer almaktadır. Takım, gezegenleri Akillian adına Akıntı 'nın (her gezegene özgü belirli bir mistik enerji) da yardımıyla Galaktik Futbol Kupası'nı kazanmaya çalışmaktadır.

Tanıtım Videosu

TürkAnime Link: http://www.turkanime...lactik-Football

Not: Türkçe Dublajdır. Fransız Animasyonudur.!!!!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ne 4 sezonu mu varmış!! Ben 2 sezon var biliyordum :D Son 2 sezon güzel mi ? Ve ne güzel bir çizgi film tüm bölümlerini 3-4 kez izlemiştim televizyonda :D (Bu arada bu anime değil bana laf atmayın çizgi film dediğim için çünkü öyle :) )

Bende biliyorum Fransız Animasyonu :) Bence çok izledim 3. sezonunu bulamadım malesef :( 4 sezonmuş ve devam etmekteymiş :(
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Baya biliniyor ya ve benim çoğu arkadaşım izlemişler :)/> Ve Anime sevmeyen arkadaşlarım dahil ^^ Abimle ne izlerdik bunu ah nostalji :D/>

Kardeşimle izlerdim ben yanlış hatırlamıyorsam Witch'ten önce başlardı o zamanlar... Kızıl saçlı favorimdi. (Şu an fark ettim ki bu kızıl sevme olayı bende yeni değilmiş... E iyi...)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kardeşimle izlerdim ben yanlış hatırlamıyorsam Witch'ten önce başlardı o zamanlar... Kızıl saçlı favorimdi. (Şu an fark ettim ki bu kızıl sevme olayı bende yeni değilmiş... E iyi...)

Hahaaha benim favorim şu Xenonlu Lur'du. :) Hem süper oynuyor hem de çok güçlü. :D Bu arada sen ne zamanlar izlerdin kaç yaşlarındayken?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.