Jump to content

Dragon Ball Filmi IMAX Sinemalarında


Sakuragi

Önerilen İletiler

Anime dünyasında bir ilk daha yaşanıyor.

Resmi ekleyen

Mangaka Akira Toriyama’nın hiçbir zaman unutulmayacak eseri Dragon Ball’ın son filmi Dragon Ball Z: Battle of Gods anime dünyasında bir ilki yaşatacak. Anime filmi IMAX sinema salonlarında gösterime girecek. Böylece yüksek çözünürlükle birlikte IMAX’te gösterilen dünyanın ilk animesi olacak. 30 Mart’ta gösterime girecek olan Dragon Ball Z: Battle of Gods 16 farklı IMAX sinemasında Japonya’da izleyenlerin beğenisine sunulacak.

Manganın 517 ve 518. bölümleri arasındaki zaman diliminde geçecek olan filmin hikayesi ve tasarımları bizzat Akira Toriyama’nın büyük yardımlarıyla hazırlandı. Mangaka, anime filminin açılışına özel olarak davet edildi. IMAX’in başkanı Greg Foster, “Akira Toriyama gibi biriyle beraber çalışmaktan ve de Dragon Ball gibi bir isimle ilk anime filmini IMAX’e taşımaktan dolayı gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu. Ayrıca Dragon Ball Z: Battle of Gods’taki hızlı aksiyon sahnelerinin IMAX teknolojisi ile kusursuz bir deneyim sunacağını sözlerine ekledi.

Dragon Ball anime filminin IMAX’te gösterilmesiyle birlikte ayrıca Amerika ve Avrupa’da da daha sonra gösterime girmesi gündeme geldi. Ancak bunun için şu an net bir şey söylenmesinin güç olduğu da belirtildi. Böyle bir durumun gerçekleşmesi halinde, anime filminin Türkiye’ye gelmesi için de pek bir engel olmayacak. Tek engel ne yazık ki her zamanki gibi Türkiye’de animelere olan bakış açısı. Buna karşılık bu anime filminin Japon hükümetinin maddi desteğiyle yapıldığını da belirtmek gerekiyor. Ayrıca Dragon Ball Z: Battle of Gods için rekor gelir bekleniyor.

Kaynak: AF

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bilgilendirme için teşekkürler :)

Bizim ülkemizde yayınlansa yayınlansa böyle saçmalıklar yayınlanır :angry:

Resmi ekleyen

:D Hakikaten oneymiş ya :lol: Japonyada yayınlansında bizim ülkemizde yayınlanırmı orası meçhul :) İmax sinemalarda deyince bizim ülkemizde yayınlanıyor sandım heyecandan elim ayağım titreyerek açtım ama sonra japonya yazısını görünce moralman sıfırım şuan -_-

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.