Jump to content

Karakter Tanıtımı (?)


Önerilen İletiler

Merhaba arkadaş ben Yankı forumun daima üyesiyim . Arkadaşlar bu fikir villian yani Tunç'un anime yorumların aklıma geldi :lol: :lol: :lol: . Ben de bari karakter yorumları yapayım dedim .

06/02/2013 (Eduardo Elric)

BU GÜNKÜ KARAKTERİMİZ

EDUARDO ELRİC

Resmi ekleyen

Kendisi anime hayatımda en sevdiğim karakterlerden biri . Çok inatçı , (bana göre) çok asil -_-,havalı,sevecen ve komik bir karakter. Güzel yazılmış ve çizilmiş ,mangakanın eline sağlık :lol:. Kendisi ayrıca bir metal simyacıdır.Boyu konusunda hassas bir karakterdir kendisi. Macera boyunca bir sürü arkadaş ve düşman edinmiştir. Elinde sonunda felsefe taşında vazgeçip başka bir yol aramıştır.

Bana göre anime hayatımda en güzel hareketi yaptı

Resmi ekleyen

ve bundan sonra öyle bir gaza geldim ki anlatamam . Evde de bir kaç kere denedim ama... :lol:

Hayatı:

Hayatına girmeden önce bana göre hayatı tam bir trajedi . Annesi ölüyor babası kaçıyor kardeşinin vücudu yok yani bir Türk dizisi olsa Muhteşem Süleyman'ı geçer :lol:.

Rizenbul köyünde yaşayan bu kardeşler küçük yaşta annelerini kaybederler . Annelerini çok seven bu iki yaramaz insan dönüşümü yaparlar. Bunun sonucunda Edward sol bacağını kardeşi ise tüm vücudunu kaybeder ve o sırada Edward kardeşi ölmesin diye kolunu feda ederek Alphonse'yi kan mührüyle bir zırha mühürler. Edward kaybettiği organlarını Winry, biricik aşkı, protez yapar. Ve benim adamım Roy Mustang bunları devlet simyageri yapar. Felsefe taşını arayan kardeşler ellerine bir sürü kez fırsat geçse de kullanmamıştır.En sonunda Edward simya gücünden vazgeçip Alphonse'nu vücudunu geri alır .

BUGÜNKÜ KARAKTERİMİZ

GILGAMIŞ

Resmi ekleyen

Bu havalı karakterimiz fate zero ve fate stay night'ta bulunuyor. Kendisi aşırı hatta baya kibirli bir kişidir .Yorumlara geçmeden önce size gerçekte kim olduğunu tanıtayım :lol:. Bu arkadaş Babil( Sümer kralı da diyorlar) kralı efsaneye göre dünyadaki gelmiş ve gelecekteki bütün hazinelerin sahibidir. Herkesi hor görür emir almaya gelemez ve aşağılayıcı bir tavır sergiler .Animede archer grubunda yer alır. Nobel phantasm'ı bana göre aşırı güzel ayrıca diğer bir gücü olan Babil hazinlerinden silah niteliği taşıyan alet edevat atar ve bu attığı her şey altın kaplamadır. Zaten kendisi de altından giyiniyor. En eski efsaneye dayanan karakterimiz anime ana karaktere en çok güç olan kişidir.

HAYATI ( Gerçek)

Arkadaşlar sizden özür diliyorum bu konuda alıntı yapmak zorundayım tanıtacak bir konu yok :(

Gılgamış (Gilgameš) Mezopotamya'da yaşayıp hüküm sürdüğüne inanılan efsanevi Uruk kralının adı olup, Eski Çağ Mezopotamya edebiyatının en iyi bilinen eserlerinden Gılgamış Destanı'nın baş kahramanıdır. Destanın daha eski olan Sümerce metinlerinde adı Çélgameş olarak geçer.[1]Üçüncü Ur Hanedanı(yaklaşık M.Ö. 2100-2000) zamanına ait Sümerce metinlerde Gılgamış birbirinden ayrı birkaç hikayenin kahramanı olarak görülürken Eski Babil dönemi (yaklaşık M.Ö. 1900-1600) ve sonrasında bu metinler bir araya getirilerek günümüzde daha yaygın olarak bilinen Gılgamış Destanı oluşturulmuştur. Bu destanda Gılgamış’ın anne ve babası tanrıça Ninsun ve bir diğer efsanevi Uruk kralı Lugalbanda’dır. Dolayısıyla Gılgamış yarı tanrıdır ve insanüstü bir güce sahiptir.

DESTANI

Okuduğum kadarıyla destan şöyle:

Gılgamış Uruk kenti erkeklerinin de kendisi gibi soluksuz çalışmasını isteyince, kentin kadınları, erkekleri kendilerine vakit ayırabilsin diye tanrıça Aruru'ya ve diğer tanrılara yakarır ve onlar da Gılgamış’a rakip olacak ve onu oyalayacak vahşi ve güçlü Enkidu'yu yaratırlar. Sonra Gılgamış ve Enkidu arkadaş olurlar . Enkidu bir süre sonra ölür .Kendisi de bir gün öleceğini düşünüp ölümsüzlük arayışına çıkar . Az gider uz gider eninde sonunda Utnapiştimin denizin dibinden ölümsüzlük otunu çıkarır , ardından bir sürü macera başlar ve bu dilden dile aktarılır :lol: .

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.