Padvox Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Tek aşkım Orihime için FC açıyorum erkekler katılamaz <_< Hakkında Orihime Inoue (Jap: 井上 織姫, - Inoue Orihime), Bleach manga ve anime serisinin önemli karakterlerinden biridir. Başroldeki Ichigo Kurosaki’nin sınıf arkadaşıdır. Ichigo’nun diğer arkadaşları gibi Orihime de Ichigo shinigami olduktan sonra kendi ruhani güçlerini çabucak geliştirmiştir. Adını, Tanabata festivalinin üzerine kurulduğu bir Japon efsanesinden almıştır.Orihime Inoue, kâküllerini kulaklarının arkasında saç tokaları ile tutturduğu uzun, turuncu-kahverengi saçları olan bir kızdır. Tatsuki Arisawa’nın, onu koruyacağına söz vermesinin onuruna uzattığı saçlarından uyumak haricinde tokalarını çıkarmaz (64. bölümde uyandığı zaman onlarsızdır) çünkü abisinin hatırası için takmaktadır. Orihime, mangadaki resimlerde kahverengi gözlere sahiptir fakat animede gri. Kendi Görüşüm:Ben daha bu kadar güzel,tatlı,hoş (ne desem az) anime karakteri görmedim.Canım ya Orihime olmazsa anime çekilmez hal alırdı benim için.Ama durmadan Kurosaki diyor <_< Kıskanıyorum :wub: Neyse uzatmayayım yazmakla bitiremem sonra ^_^ Katılmak isteyen üyeler yorum yazsınlar. Grkmvc Villian Cold Dewil TSunadeHime Mugiatama narubleach4ever SiyahBeyaz Mugiatama, Songena and Pøllux 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grkmvc Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 al beni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pøllux Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Benide al :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Tanrııım. :angry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hokage_Minato Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Al benide :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IXCHEL Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 BENİ DE EKLERSEN SEVİNİRİM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Dewil Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Al hadi bakalım benide :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoryuken.M Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Bu kıza sabır taşı olsa dayanmaz. Çığlık bu ileri zekalıyı sevdiğine inanamıyorum. :D Ben bunun yüzünden animeyi bırakacaktım neredeyse. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padvox Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Bu kıza sabır taşı olsa dayanmaz. Çığlık bu ileri zekalıyı sevdiğine inanamıyorum. :D Ben bunun yüzünden animeyi bırakacaktım neredeyse. :DSanırım söylesem sorun olmaz :D Oyuna kurban gittim yoksa bende sevmem kendilerini pek :D Shoryuken.M 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl Posted February 10, 2013 Forum Admin Share Posted February 10, 2013 Sanırım söylesem sorun olmaz :D Oyuna kurban gittim yoksa bende sevmem kendilerini pek :Dkeh keh keh Orihime de kimmiş Çığlık Tsuruga Ren i seviyor :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts