Jump to content

KONTAKT 3 ( Cosplay - FRP ve daha fazlası..)


Sakuragi

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen

Türkiye Alt Kültür Topluluğu'ndan herkese selamlar!

Uzunca bir aradan sonra KONTAKT 3 ile yine karşınızdayız. FRP, LARP, Cosplay, kutu ve kart oyunları, video oyunları, söyleşiler, seminerler ve alt kültüre dair daha pek çok şey KONTAKT 3'de.

Tüm alt kültür camiası olarak bir araya gelmek için 6-7 Nisan'da Yeditepe Üniversitesi'ndeyiz. FRP ve LARP oyuncu kayıtları pek yakında başlayacaktır. Güncel haberler için etkinlik sayfamızı ve internet sitemizi takip etmeyi unutmayın.


Türkiye Alt Kültür Topluluğu: https://www.facebook...oups/AltKultur/
Facebook: https://www.facebook...tkultur.KONTAKT
Twitter: https://twitter.com/kon_takt



KONTAKT 3, Türkiye Alt Kültür Topluluğu tarafından 6-7 Nisan tarihlerinde, Yeditepe Üniversitesi'nde düzenlenecek olan bir kültür etkinliğidir.


Misyon
Alt Kültür nedir, etkinlikten neler beklemeliyiz?

Alt kültür; geniş kitlelerce tanınmayan edebiyat, müzik, sinema, el sanatlar gibi alanları kapsamaktadır. Kendisine en çok masaüstü ve bilgisayar oyunlarında yer bulan bu kültür öğeleri içerisinde en çok ilgi çekenler elbette FRP ve cosplay’dir.

KONTAKT etkinliğinde fantezi rol yapma oyunları ve cosplay bir araya gelmiştir. Bu sayede geniş bir katılım sağlamayı amaçlayan etkinlik birbirinden farklı alt kültür dallarıyla ilgilenenlerin diğer alanlarla da tanışması, hiçbirini tanımayanların da bu kültürel etkinlikleri görüp anlaması amaçlanmıştır.

Türkiye’de masaüstü oyunlarını getiren, oynayan, oynatan ve öğreten kişiler; bilgisayar ve konsol oyunları geliştirenler, oynayanlar; kostüm diken, giyen ve sergileyenler; el işi ve performans sanatlarıyla ilgilenenler; tiyatral bir oyun etkinliği olan LARP (Live Action Role Play) ile uğraşanlar KONTAKT etkinliğinin ana kitlesini oluşturmaktadır.


Katılım ve etkinlik planı:

KONTAKT kâr amacı gütmeyen bir etkinliktir, katılım için bir bilet almanız gerekmektedir. Bilet iki gün için 15 TL’dir ve bu ücret etkinliğin masraflarına harcanacaktır.


Mekana ulaşım:

Etkinlik alanımız Yeditepe Üniversitesi’nde bulunmaktadır. Mekana ulaşım için gün içinde Taksim ve Kadıköy'den servisler kaldırılacaktır.

Servis dışında Kadıköy, Üsküdar ve Küçükyalı’dan İETT otobüsleri ile, Kadıköy, Bostancı ve Küçükyalı’dan hatlı minibüslerle etkinlik alanına ulaşma imkanı vardır


....


Umarım güzel bir etkinlik olur, bir aksilik çıkmazsa bende orada olacağım ;)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

katılım gerçekleştiğinde kesinlikle resimlerini paylaşmalısın..

bu arada resim dolayısıyla konuna baktım... (hanamichi Resmi ekleyen)

konunun başlığını daha dikkat çekici yaparsan, belki başkaları da ilgilenir.. çünkü içerik çok başka geldi bana.. (bilmeyen biri olduğum için belki de )

bence katılım olur ama dediğim gibi başlığa cosplay , frp falan yazarsan , insanlar bilerek bakar ...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.