Jump to content

Romantizm Sevenlere “Hal”


Sourléd

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen




2013′ün en çok beklenen animelerinden biri olan Shingeki no Kyojin’in (Attack on Titan) yapımcısı Wit Studio aynı zamanda romantizm ve bilim kurgu türlerinde “Hal” adlı anime filmini hazırlıyor. Guilty Crown’dan tanıdığımız Makihara Ryotaro tarafından yönetilecek olan anime filminde hikaye ve sunuma çok önem verdiğini belirtiyor yapımcılar. Kurumi ve Hal’ın mutlu hayatları uçak kazası sonucunda bambaşka bir hale gelmiştir. Hal’ı kaybeden Karumi, beraberinde yaşama isteğini de kaybeder. Hal’ın yerine geçen robot Hal, O’nun tarafından kabul edilip Karumi’ye yaşama isteğini geri verebilecek midir?
Oldukça duygusal olacak Hal 8 Haziran’da çıkışını gerçekleştirecek. Bu da yayımlanan tanıtım videosu;
http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tNXhoXiufGk

Alıntıdır: animefantastica.com
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Küçük bir ayrıntı gibi dursa da, romantik tarzdaki hikayelerde, iki kişiyi birbirine bağlayan bir oyuncak figürünün olması hep beni etkiler. Bu seri de sanırım tanıtımda gösterilen rubik küpü oyuncağı aşkın gidişatında önemli rol oynayacak :D Paylaşım için teşekkürler :)
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir ℓøvέ~♥
romantik türü animeleri severim çizimi çok güzel duygusal sahnelerde gine duygulancam galiba :unsure: animenin karakterlerin çizimi Strobe Edge manga-kası'nın çizimine benziyor.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

fazlasıyla ilgimi çekti kesinlikle izlicem, türkçe altyazıyı bile beklemem sanırım. o değil de galiba sadece yönetmeni değil aynı olan şey guilty crown ile.

https://www.youtube....h?v=iF3dxVJPKV4

dk 1:18de giren ses ile bu trailerdaki ses aynı değil mi ? yoksa bana mı öyle geldi :D bi de alakasız olcak ama guilty crown opening 1i söyleyen kadının sesi shakira'ya çok benziyor sanki :D

edit: youtube koymayı bilmiyorum evet :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.