Jump to content

2013 Bahar Sezonunda Yayımlanacak Animeler


3n4bL3

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

2013 Bahar sezonunda gelecek olan, bir birinden güzel animeler görmekteyim. İlgimi çeken birkaç anime mevcut sabırsızlıkla beklemekteyim.

Steins;Gate <3

Shingeki no Kyojin'i allah izin verirse çevirmeyi düşünüyorum. Birde daha önceki mesajlarda arkadaşlar bazı animelerden bahsetmişler. Bi bilgi vereyim istedim:

High School DxD büyük ihtimal yaz animeleri içinde olacak.( Büyük bi aksilik çıkmazsa ) ,High School of the Dead ise şu an için çıkma gibi bir surumu yok. Mangası tekrardan başlıcak bu sene. Buda gelecek yıllarda yeni sezonu görme ihtimalimizi yükseltiyor. Bleach konusunda ise herkez aklına geleni söylüyor. Gerçek ise şu anda kesin bir şey olmadığı. Bunlar benim bildiğim serilerdi geri kalanı hakkında pek bilgi sahibi değilim. Umarım yardımcı olabilmişimdir... :D :D

Edit: Pardon belki soran olur . Kuroko da bu sene kesin çıkacak sanırım bahara yetişmedi. Yaz olmadı sonbahar animelerinde kesin göreceğiz Kuroko yu ;)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Uta no prince sama-Maji love 2000 % ve Haiyore! Nyaruko-san W yi görünce ne kadar sevindim anlatamam sabırsızlıkla bekliyor olacağım.. :D

Yeni gelecek animelerden çoğu ilgimi çekti güzele benziyorlar.Haber için çok Teşekkür ederim ^^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir BESTE SEMİZ

HARİKA :D Uta no prince-sama'nın ikinci sezonu geliyor. Çok mutluyum Hiiro no kakera'nın da OVA'sı gelecek çok eğlenceli... Yalnız Vampire Knight için OVA gelecek demişlerdi??? Yok mu öyle bir şey?

:wub:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.