QuietHero 0 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 İyi akşamlar arkadaşlar izlemeyenler için spoiler'e alacagım fakat vereceginiz cevaplar spoiler olsa bile vermenizi istiyorum cünkü izleyesim kalmadı seriyi ve böyle bitmesini de istemiyorum şimdiden teşekkürler... Ekip 406. bölümdeydi galiba tamamen kayboluyor ve ben en cok o ekip tekrar bir araya gelecekmi diye mrak ediyorum geceleri onu düşünür oldum derste bile düşünür oldum düşünün halimi işte ve spoiler olsada cevaplayın lütfen ne zaman birleşecekler yada birleşeceklermi... Teşekkürler şimdiden. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
megamorph 8 Posted February 20, 2013 Share Posted February 20, 2013 (edited) kardeşim.sana bunu söylemek isterdim ama söylemeyerek sana en büyük iyiligi yapıyorum.bende senin gibi düşünmüştüm ayrı olursa tadı çıkmaz diye.şu an animenin en müthiş en heyecanlı bölümlerine gelmiş bulunmaktasın.bak aklıma geldi gene o anlar tüylerim diken diken oldu.sakın spoiler alma devam et tayfayı aratmıyor anime sana :) dayanamadım : tayfa 500lerden sonra birleşiyor.ama aradaki 100 bölüm animenin en iyi 100 bölümü haberin olsun. Edited February 20, 2013 by Hokage_Minato QuietHero 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
QuietHero 0 Posted February 20, 2013 Author Share Posted February 20, 2013 Kardeşim spoiler verdin ama ben spoileri ogrendikten sonra bırakanlardan degilim allah razı olsun sagol şimdi daha cok izleyesim geldi inan teşekkür ederim Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts