Jump to content

Tite Kubo’dan Bleach Animesi Açıklaması


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

Kubo Sensei en çok merak edilen soruyu cevapladı.

Bleach dünyanın en çok izlenen animelerinden olduğundan, bittiğinden beri devamı ile ilgili söylentiler bitmek bilmedi. Birbiri ardına çıkan yanlış haberler bazı hayranları heyecanlandırdı. Bunlardan en popüleri ise “Tite Kubo 22 Mart’ta Bleach’in başlayacağını bildirdi” şeklinde çıkan haberdi.

Bu konuyu merak eden bir kullanıcı geçtiğimiz hafta Twitter üzerinden Tite Kubo’ya böyle bir şey yazıp yazmadığını, gerçek olup olmadığını sordu. Bleach’in yaratıcısı şu anda anime ile ilgili bir planlarının olmadığını söyleyerek asılsız dedikodulara son verdi.

Tite Kubo’ya ait olduğu iddia edilen sahte Tweet

Resmi ekleyen

Tite Kubo’nun gerçek Tweet’i ve cevabı

Resmi ekleyen

Aslında Tite Kubo’ya ait olduğu iddia edilen Tweet pek de yeni bir olay değildi. Bundan birkaç ay önce yabancı bir forumda paylaşılan sahte Twitter resmi gerçeği yansıtmadığı için moderatörler tarafından kaldırılmıştı. Ancak o sırada resmi kaydeden kullanıcılar sayesinde haftalar sonra yayıldı.

Şu anda Bleach animesi ile ilgili bir planın olmaması, bundan sonra kesin olarak yapılmayacağı anlamına gelmiyor elbette.

Alıntıdır. : AF

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 26
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Kubo Sensei en çok merak edilen soruyu cevapladı. Bleach dünyanın en çok izlenen animelerinden olduğundan, bittiğinden beri devamı ile ilgili söylentiler bitmek bilmedi. Birbiri ardına çıkan yanlış h

Tüh be o kadar da yaymıştım haberini.. :mellow:

ben mangasını okumuyorum <_< Bilgisayardan manga okumasını sevmiyorum -_- Animesini istiyorum banane banane :D :D

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.