Jump to content

İnari Konkon Koi İroha Animeye Uyarlaniyor!


Sourléd

Önerilen İletiler

Resmi ekleyen





Beşinci cilt kapak notuna göre; İnari Konkon Koi İroha mangasının Tv anime serisine uyarlanacagı duyuruldu.

Yazar ve Çizer: Yoshida, Morohe
Tür: Komedi, Romantizm, Okul, Doğaüstü Güçler, Seinen, Günlük Yaşam


Konu: Fushimi Inari sınıf arkadaşı Tanbabashi'ye umutsuzca aşıktır. Bir gün Tanbabashi ile iletişim kurmaya çalışırken onu sınıfın önünde utandırır. İnari özür dilesede Tanbabashi kabul etmez ve işler dahada kötüye gider. Daha sonra İnari , Tanbabashı'nin sınıfın en güzel kızı ve basketbol takımınında menajeri olan Sumizome'ye aşık olduğunu öğrenir.

Her zamanki gibi orta okuluna giderken önünden geçtiği tapınak çevresindeki kanala düşen yavru bir tilkiyi kurtarır. Küçük tilki aslında tanrıça Mitamano Ukano hizmetkarıdır. Okul dönüşü aynı tilkiyi görür ve takip ederek tapınaga ulaşır. Burada daha önce hiç görmedi çok güzel bir kadın görür. Kadın kendini tapınağın tanrıçası olarak tanıtır ve küçük tilkiye yardımı için İnari'ye bir dilek hakkı verir. İnari hiç düşünmeden Sumizome olmak ister ve tanrıçada dileğini gerçekleştirir. Ertesi sabah kalktığında artık Sumizome olmuştur ama kimse onu tanımadığı için evdeki kimseye derdini anlatamaz ve evden kaçar Tanbabashi'ye arayıp ona teklif etmeye gider. Ama bir türlü bulamadığı gibi üstünde parası olmadığı için tüm gün aramanın etkisiyle açlıktan kıvranmaya başlar. Hiç kimse onu tanımadığı için evede gidememektedir. Tam açlıktan bayılacakken Tanbabashi onu bulur ve yemek ısmarlar. Bu fırsatı iyi değerlendirmek isteyen İnari bu kılıkla teklif eder ama Tanbabashi başka birinden hoşlandığı söylemesi üzerine yıkılır ve hemen Tanrıça Ukano'ya koşar. Dileği geri alması söyler ama tanrıça bunu yapamayacağını açıklar İnari'nin ağlamalarına dayanamayan iyi kalpli tanrıça ona kendi gücünü verir böylece istediği kılığa girebilmektedir. Tanrıça güçlerini doğru kullanması için İnari'nin kurtardığı yavru tilki Kon'u onun yanına verir ve bir tanrıça olmayı öğretmesini sağlar. Tanrıçayı tanıdıkça onun iyi bir otoku olduğunu fark eder. Uka-sama yeni bir dost edinmenin mutluluğunu yaşarken ara sıra sapık abisinden kaçmak için gizlice İnari'nin evine gelerek, koleje hazırlanan İnari'nin abisi Touka ile atari oynamak istemektedir. Touka, tanrıçayı, İnari'den çok daha önceleri görebilen tek kişidir ve hep korktuğu için tapınaktan uzak durmaya çalışmıştır. Ama ders çalışmalarını böldüğü için oyun oynamak istemesede İnari ve tanrıçanın isteklerini kıramamaktadır.
Böylece ortaokul öğrencisi İnari ve Tanrıça arasında güçlü dostluk bağları oluşur. Hikaye İnari ve çevresinde gelişen olayları anlatmaktadır.

Alintidir: animemangatr.com
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.