Jump to content

Size göre "En Berbat/Kötü Sonu Olan Anime"


HoodeD

Önerilen İletiler

sukitte ii na yo = say i love you

animede tatmin edici bir final olmasını geçtim, ben en azından finale kadar kız animenin ismine uygun olarak yamato'ya "seni seviyorum." falan der diye bekliyordum. demedi. bunu bile demedi. ayıp lan, 13 bölümlük anime yapıyosun karakterleri ne güzel işlemişsin hikaye sıcacık geliyor insana ama final bir o kadar kötü hatta final yok bile. elalem 12 bölümde neler yapıyor(bkz. another, dusk maiden of amnesia) neyse hadi boşver.

kesinlikle aynı fikirdeyim... o neydi öyle ya... haftalarca acaba bi ova bi movie bişye olur mu diye siteye girip çıkıp kontrol etmiştim.. ama boşa!! 

bir de Shinrei Tantei Yakumo!!

Bir daha görüşeceğiz Yakumo!!! bu nedir arkadaş... soru işaretleri ile biten animelerden hoşlanmıyorum.. bitir güzelce biz de gönül rahatlığı ile yenisine başlayalım.. (ha mangaya başlatıyorlar o ayrı mesele :P)

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

animesi bitip, mangada devam eden serilerin sonu beni genelde memnun etmemiştir -_-

School Days

Deadman Wonderland gibi güzel kurgusu ve değişik çizimleri olan bir animenin devamı olmalı,olmazsa çok ayıp ederler.Hâlâ bekliyorum devamını.

yasılmış ama school days sonu aşırı abartıydı bide "ay bunlar pisikoljimi bozdu .s .s"  diyen arkadaşlar öle filmler izliyoruz bişey olmuyor kıytırık bi anime sonu öle bi olay oluyor ve sizböle tepki veriyosunuz bildiğin laf :D

EDİT:School days  türkanimedeki izlediğim ilk animedir ondan yri bende ayrıdır :) (senvet carey sağalsun dolaylı yoldan bulup izlememe ve buralaar gelmemi sağladı :D )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şimdi bu konuyla alakalı şunu demek istiyorum, sonu sizin istediğiniz gibi bitmeyen animeler değil; sonu berbat olan animeler. Yorumların %50'si sonu istemediği şekilde bittiği için yorum yazanlar war. Sonu güzel olup da keşke şöyle bitseydi dediğinizi bence buraya yazmayın...

 

Ör "Sonlarını hiç sevmedim":

Bana Göre ;

Katekyo Hitman Reborn

D. Grayman

Pandora Hearts

Code Geass

Angel Sanctuary 

uragiri wa boku no namae wo shitteiru

....

( gerçi bu listeye daha çok anime girer ama şimdilik aklıma bunlar geldi ) ...

 

En berbat sonla biten animeler , nedenine gelecek olursak her biri sonunda büyük sorular bırakan seriler ( yani yarıda kalmış ) .

Her şeyden önce Code geass da lelouch öldümü yaşıyor mu diye, üçüncü sezon gelecek mi diye aylarca araştırmışlığım olmuştu. ( Gerçi sonu tam anlamıyla sondu ama ben devam etmesini umdum sanırım :) )

Gerçi ovaları gelmeye devam ediyor fakat o da sanki önceki tadını vermiyor , Lelouch ile ilgili bir karışıklık var gibi ama hayırlısı bakalım . İnşallah batırmazlar :)

 

Ama sonunu bir türlü animesine yakıştıramadığım seri ise Death Note dir , çok süper girdi anime izlerken beni sardı sarmaladı ama sonu olacak iş miydi  ...

 

ayrıca Basilisk, Clannad, Guilty Crown'un da sonlarını hiç sevmedim buları izledikten sonra günlerce ağladığımı bilirim .:D

Özellikle code geass beni yedi bitirdi   :crying2-onion-head-emoticon: 

 

Şöyle düşündüm de sonundan dert yanacağım anime çok :D burada bırakayım en iyisi    :bye1-onion-head-emoticon:  :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Death Note.  :angry:

 

Tonari no Kaibutsu-kun.

Daha fazla yarım bırakılması imkansızdı. :mellow:  Final bölümü izledikten sonra animeyi yarım bırakmışım gibi his çöktü üstüme. :angry:  

 

heh bak 2. bi Sukitte ii na yo vakası yaşadım ben de Tonari no şey-kun'u izlerken. son bölümde son ana kadar yine iyimserliğimi korudum ama bittiği anda başladım küfretmeye -.-

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Death Note.  :angry:

 

Tonari no Kaibutsu-kun.

Daha fazla yarım bırakılması imkansızdı. :mellow:  Final bölümü izledikten sonra animeyi yarım bırakmışım gibi his çöktü üstüme. :angry:  

 

Ben izlemedim onu; ama muhtemelen toneri bitmiştir, o yüzden sana öyle gelmiştir XDDDD. Belki bu espri üstüne onu izlerim...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.