Jump to content

Fairy Tail Sona Eriyor!


Padvox

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 54
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Mangasına çok yaklaştığı için ara vereceği, bu yüzden açıklama yapmadığı söylentiler arasında... Yani biraz zaman geçmesini bekleyecekler gibi görünüyor.Bence tamamen bitmeyecek.

ne bitmesi olur size fairy tail shippuuden bunlar reyting oyunları öğrenin artık seriye ilgi azaldıysa final yaparlar yeni den başlatırlar ilgi artar falan filan mangaka da demiş zaten merak etmeyin

Ya Zaten 3 tane anime izliyorum En sevdiğim gidiyor pff lanet olsunya ben hiç mangasını okumadım ki Fairy Tail'in şimdi bi o kalcakmış pff bitmese keşke...

ne bitmesi olur size fairy tail shippuuden bunlar reyting oyunları öğrenin artık seriye ilgi azaldıysa final yaparlar yeni den başlatırlar ilgi artar falan filan mangaka da demiş zaten merak etmeyin şimdi demiyorum ama güzel şeyler olucak en olmadı şikayet almıştır çocuk saatinde yayınlandığı için echi ögeler barındırması

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hayırrrr, bitemez ! :'(

İlk yabancı bir kaynaktan okudum haberi ancak haberi okuyan başka birinin yazdığı yoruma göre manga ile anime birbirine çok yaklaşmış, bu yüzden artık animesi yayınlanmayacak ama mangası devam edecek.

Bir umuttur ki, manga ile animenin arası açılınca tekrar anime yayınına başlarlar. Fairy Tail belki de 1 yıllığına ara verecek, 2014'te tekrar bizlerle olacaktır.

Tamamen bitmesindense 1-2 yıl beklemeye razıyım. Hem Hiro Mashima da ileride güzel haberler vereceğini söylemiş. Umarım gerçekten mutlu edici bir haber olur.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Heyecanlı heyecanlı siteye FT için girip bunu okuyunca 70'lik dedeler gibi; "Ah kalbiiiim" diyerek yere yığılıp ölesim geldi. Bu ne ya! Eskiden Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri anime izlemek için can atardım. Hayatımdaki bütün stresi sıkıntı bu günler ile kolayca atlatırdım. Salı günü gitti. 30 sonra cumartesi günü heyecamında gidiyor. Yakında Perşembe'nin de son bulacağı açıklandı. EEE bana ne kalacak. Stres ve 6 gün boyunca uğraşacağım bir sürü kara cahil laf anlamaz adamın yarattığı sıkıntı. Bunca dert tasa sadece 1 pazar günü ile geçmez arkadaş. Geçmez!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.