Jump to content

Gintama Yine Mi Bitiyor?


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

Daha yeni başlamıştı ama…

Resmi ekleyen

Gintama ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. 26 Mart 2012′de anime serisinin ikinci sezonu sona ermeden birkaç hafta önce Gintama’nın zaman aralığı Gon’un zaman aralığı ile değiştirilmiş ve Gintama’nın sona ereceği söylentileri doğru çıkmıştı. Benzer bir durumun yeniden yaşanma ihtimali var.

TV Tokyo, 4 Nisan’dan itibaren Aikatsu! TV serisinin yayınını perşembe günleri saat 18:00′e alacağını duyurdu. Bu da tam olarak Gintama’: Enchousen’ın yayın zamanına denk geliyor. Gintama Mart ayında devam edecek ama Nisan’da şu an için TV Tokyo’nun programında görünmüyor. Acaba sonradan başka bir zaman aralığına mı çekilecek yoksa seri bir kez daha mı sona erecek? Şimdiden en kötüsüne hazırlanmak gerekiyor gibi.

Kaynak AF

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben şu aralar baya bir gintama izliyodum 128 lerde biryerde bu sezon son olacak diye bir bölüm vardı ama bildiğim kadarıyla hala devam ediyo arada durdurulup tekrar mı başladı acaba ? Bide bu gintama ile ilgili bir durum mu var sürekli animenin şikayet aldığı ve her an bitirilebilirmiş gibi mesajlar veriyo animenin yapımcısı halbuki çok iyi bir seri yani komedi animesi olup bu kadar uzun soluklu ve kaliteli başka anime var mı ?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir RoseOfHeaveN
Hiç istemiyorum bitmemesini severek izlediğim animeydi galiba animesini 2.ci kez izleyecem belli oldu, yeni bölümleri gelmezse özlerim :unsure:
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.