Jump to content

Zetsuen no Tempest’in Hikayesi Sona Eriyor


Dark Silence

Önerilen İletiler

Zetsuen no Tempest

Resmi ekleyen

AYRINTILAR

Animenin Adı: Zetsuen no Tempest / 絶園のテンペスト

Türkçe Adı: Fırtınanın Yıkımı: Uygarlık Yok Edici

Diğer Adları: Zetsuen no Tempest: The Civilization Blaster, Blast of Tempest

Tip: TV Serisi

Bölüm Sayısı:

Yayın Tarihi: 5 Ekim 2012

Türü: Aksiyon, Gizem, Drama, Fantastik, Shounen, Psikolojik

Açılış Şarkısı: Nothing's Carved In Stone'dan "Spirit Inspiration"

Kapanış Şarkısı: Kana Hanazawa'dan "happy endings"

KONU

Hikaye ailesi bir yıl önce gizemli bir şekilde öldürülmüş delikanlı Mahiro Fuwa ve arkadaşı Yoshino Takigawa'nın etrafında döner. Takipçileri tarafından bilinmeyen ıssız bir adanın sahiline bırakılan Kusaribe klanının lideri Hakase Kusaribe, Mahiro ile temasa geçer ve Mahiro ailesinin ölümünden sorumlu olanları bulmasına yardımcı olması karşılığında Hakase'yi kurtarmayı kabul eder. Arkadaşının niyetini öğrendikten sonra, Yoshino tüm dünyayı harabeye dönüştürmek amacıyla "Tree of Zetsuen"in gücünü uyandırmak isteyen Kusaribe klanını durdurma arayışında ona katılır.

Zetsuen no Tempest'teki çeşitli diyaloglar ve olaylar dizisindeki unsurlar William Shakespeare'in eserlerine hürmet niteliğindedir.

Alıntıdır.

Şu sıralar anime adaptasyonuyla da kendisinden söz ettiren Zetsuen no Tempest, mangada 12 Mart’ta ana hikayesinin finalini gerçekleştirecek. Ancak ana hikayenin sona ermesiyle beraber manga tamamen bitmeyecek. Bu tarihten sonra manga yan hikayelerle devam edecek. Bir çeşit filler gibi düşünülebilir.

Serinin takipçilerinin en çok merak ettiği konulardan biri de animenin finalinin mangasıyla ne kadar benzer olacağı. Bunu da bekleyip göreceğiz. Zetsuen no Tempest’i beğenmiş miydiniz?

Resmi ekleyen

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 ay sonra...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.