Jump to content

"Fairy Tail Anime to Continue" - Mashima


kawaii kereste

Önerilen İletiler

Fairy Tail Animesi Devam Edecek !


Resmi ekleyen


Geçen cuma 30 Mart'ta sonlanacağı açıklanan Fairy Tail animesi hakkında Mashima-sensei öyle bir tweet atmış ki dün çok mutlu etti beni ^^ Animenin bitmeyeceğini, yani en azından kısa bir süre içinde devam edeceğini söylemiş bizlere. Üstüne de "Dünya çapında çok tweet aldım, teşekkür ederim <3" diye bir tweet daha atmış, melek gibi insan mübarek. Aslında kötü haberin hemen ardından attığı "Güzel şeyler söyleyeceğim günü bekleyin." şeklinde bir tweeti daha vardı, anlaşılan çok uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız.

Görünüşe göre anime tekrar başlayacak. Nelerin değişeceği veya niye böyle bir yeniden başlama olayına girdiklerini bilemiyorum, ama bu kadar kısa süre içinde devam edeceğini duymak ilaç gibi geldi bana.

Bleach hakkında da böyle dedikodular çıkmıştı ama sonra sahte oldukları anlaşılmıştı. Bu yüzden Hiro Mashima'nın kendi twitterından aradım ve bahsedilen tweetleri buldum ^^ Sanırım bunlar da sahte olamaz, umarım olmaz.

"Anime sonlanmayacak, inancınızı yitirmeyin. Dünyanın dört bir yanından mesajlar aldım, teşekkürler." diyen Hiro Mashima'nın yeni çizimi.

Resmi ekleyen


kaynaklar:

https://twitter.com/...389328130392064 : Anime henüz bitmedi. İnanmayı kesmeyin. - 06 Mart 2013 11:45

https://twitter.com/...291618790412290 : Aslında henüz bitmedi. Bundan daha fazlasını söyleyemem, ama umarım Nisan'da tekrar başlayan seriyi izlemeye devam edersiniz ve size mutlu şeyler söyleyeceğim günü beklersiniz. - 06 Mart 2013 05:17(ingilizcesinden çevirdim, japoncası olan varsa daha sağlıklı bir çeviri yapabilir, daha iyi olur ^_^)

http://www.jefusion....ue-mashima.html (japonca tweetin ingilizcesini bulduğum yer)
AF

Düzenlenme: Hokage_Minato tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 34
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

umarım Mashima-sensei'nin dedikleri doğru olur :D hep yakın bir zamanda açıklayacağım şeyi bekleyin diyor, bu kez "Anime bitmedi, devam edecek." şeklinde bir şeyler demiş ama ne zaman olduğu hakkında

Fairy Tail Animesi Devam Edecek ! Geçen cuma 30 Mart'ta sonlanacağı açıklanan Fairy Tail animesi hakkında Mashima-sensei öyle bir tweet atmış ki dün çok mutlu etti beni ^^ Animenin bitmeyeceğini,

Tabii ki doğru haber !!!!! P.S. içim bi hoş oldu, haberi ilk kez duymuşum gibi :D bi de senin çevirdiklerinden sonra türkçemden şüphe etmeye başladım :(

umarım Mashima-sensei'nin dedikleri doğru olur :D hep yakın bir zamanda açıklayacağım şeyi bekleyin diyor, bu kez "Anime bitmedi, devam edecek." şeklinde bir şeyler demiş ama ne zaman olduğu hakkında hiç bir şey söylemiyor sağolsun.

nisan ayı lafı geçiyor ama Fairy Tail Best! diye bir şey yayınlanacakmış 4 nisanda, sanırım ondan bahsediyor. tekrar ne zaman uzun soluklu yayına başlarlar, hiç bir bilgi bulamadım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

basit bir teori yürüteyim kanal ile anlaşamadılar ama halen uygun bir anlaşma için görüşmekteler bu yüzden ümidinizi kaybetmeyin diyor en azından ben böyle düşünüyorum.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

basit bir teori yürüteyim kanal ile anlaşamadılar ama halen uygun bir anlaşma için görüşmekteler bu yüzden ümidinizi kaybetmeyin diyor en azından ben böyle düşünüyorum.

kanalı bilemem de animeyi hazırlayan kuruluş değiştirilirse iyi olur. manganın yanında anime çocuk işi gibi kalıyor :/

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.