TTK 14 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Forumda en sevdiğim kısımlardan biri olan fan art bölümüne ben de bir konuyla renk getirmek istedim. Resimlerin hepsi imgesel çalışmalardır. Henüz tablet çizimlerinde acemiyim bu yüzden yorumlarınız ve tavsiyeleriniz benim için çok değerli lütfen esirgemeyin :) umarım beğenirsiniz, iyi eğlenceler. SeptNoir 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TTK 14 Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 Bunu bir oyunun resim yarışması için çizmiştim belki bileniniz vardır (istanbul kıyamet vakti) Edit: Bir de kısa çizgi romanım var onu eklemeyi unutmuşum :D. Bu da İstanbul kıyamet vaktiyle ilgili aynı yarışmanın farklı bir kategorisi için çizilmiştir umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum (oyunun konusuna tam olarak hakim değilseniz biraz saçma gelebilir :D ) : http://www.istanbuloyun.com/content/fan12/comic/1.html Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Oduncunun Çırağı 56 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Güzel çizimler ve istanbul kıyamet vaktini oynadım ama 2lwl da bıraktım sevmedim pek nedense :D TTK 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
SeptNoir 49 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Çok başarılı buldum ben, ellerine sağlık :) Küçük bir uyarı olsun; aynı başlık altında alt alta yorum yapmak yerine, hepsini tek mesajda toplaman daha iyi olur ^^ ha bir de hepsini tek spoiler içine alabilrsin, daha kolay olur senin için. TTK 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TTK 14 Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Güzel çizimler ve istanbul kıyamet vaktini oynadım ama 2lwl da bıraktım sevmedim pek nedense :DTeşekkürler, aslına bakarsan grafikler yüzünden ilk izlenim kötü oluyor genelde yoksa fena oyun değil :)Çok başarılı buldum ben, ellerine sağlık :)Küçük bir uyarı olsun; aynı başlık altında alt alta yorum yapmak yerine, hepsini tek mesajda toplaman daha iyi olur ^^ ha bir de hepsini tek spoiler içine alabilrsin, daha kolay olur senin için.Sağolun. Ancak tek mesajda atmayı denediğimde daha fazla resim ekleyemeyeceğime dair uyarı aldım bu yüzden 2 mesaj halinde attım. Spoiler konusundaki tavsiyeniz için de teşekkürler :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
HoodeD 42 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Sen acemiysen biz saksıyız :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TTK 14 Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Sen acemiysen biz saksıyız :DYok canım abartmayın o kadar bir şeyler karalamaya çalışıyoruz işte :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TTK 14 Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Bir de kısa çizgi romanım var onu eklemeyi unutmuşum :D. Bu da İstanbul kıyamet vaktiyle ilgili aynı yarışmanın farklı bir kategorisi için çizilmiştir umarım beğenirsiniz yorumlarınızı bekliyorum (oyunun konusuna tam olarak hakim değilseniz biraz saçma gelebilir :D ) :http://www.istanbulo...12/comic/1.htmledit: 2. mesaja eklendi Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
sebasuchan 32 Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Bunlar da acemiyse.. :D Ellerine sağlık çok güzeller :) TTK 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
TTK 14 Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Bunlar da acemiyse.. :DEllerine sağlık çok güzeller :)Teşekkür ederim :)Bu arada bir sorum olacak gördüğünüz resimlerin bazılarını gifleştirdiğim çalışmalarım da var nasıl ekleyebilirim bunları bilen var mı? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts