BynMubo 193 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Konu ve konunun amacı başlıktan bellidir umarım.Bana göre en gereksiz olanı çoğu kişininde öyle gördüğü, Haruno Sakuradır. ------------------------ ----------------------------------------- Bana göre çirkin bir kız olmasa bile kendisi,narutoya karşı olan sert tavrından dolayı nefretimi kazanmış ve animede çok bir şey yapmadığını düşündürdüğünden gereksiz olan karakterler listemin başına taşınmıştır. (not: burada söylediğimiz her karakter bizim düşünce ve fikrimizdir,lütfen karşı çıkıp tartışma açmayalım.) alexandraxv11, JunEzSe KJ, Samueldap and 3 others 6 Link to post Share on other sites More sharing options...
SaketaLulu 2 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Naruto'dan Sakura ve Bleach'dan İnoe animeyi izlemeyi bıraktıracak en berbat karakterlerdir. :angry: Link to post Share on other sites More sharing options...
BynMubo 193 Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Katılıyorum *-* Link to post Share on other sites More sharing options...
Witch. 196 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Aynen katılıyorum da Sakura'nın güzel olduğu o kadar resmi başlığa koyunca olmamış sanki Şevval'im... Halbuki kız çok çirkin. :/ Link to post Share on other sites More sharing options...
kawaii kereste 518 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Souta Tamadate Kururugi Suzaku karar veremedim 2si arasında :/ Amygirl 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 katılıyorum Code Geass'den Suzaku benimde aklıma gelmişti ;) one piece'den usopp ile bleach'den hitsugaya <_< Link to post Share on other sites More sharing options...
ALEJANDRO 25 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Konu ve konunun amacı başlıktan bellidir umarım.Bana göre en gereksiz olanı çoğu kişininde öyle gördüğü, Haruno Sakuradır. ------------------------ ----------------------------------------- Bana göre çirkin bir kız olmasa bile kendisi,narutoya karşı olan sert tavrından dolayı nefretimi kazanmış ve animede çok bir şey yapmadığını düşündürdüğünden gereksiz olan karakterler listemin başına taşınmıştır. (not: burada söylediğimiz her karakter bizim düşünce ve fikrimizdir,lütfen karşı çıkıp tartışma açmayalım.) Ne açıdan baktın bilmiyorum ama bence sakura olmasa animede ne komedi kalır ne romantizm.Bana göre en gereksiz karakter :1.choji 2.Shikamaru Bleach 1.Chad 2.İshida canvercetti 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 doğru animelerde aşk ve sevgi ayağına sakura ve inoue gibileri olmak zorunda, karşıt karakterlerde gerekli sasuke-naruto vs Yagami Light-L gibi ^_^ Link to post Share on other sites More sharing options...
Witch. 196 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Ne açıdan baktın bilmiyorum ama bence sakura olmasa animede ne komedi kalır ne romantizm.Bana göre en gereksiz karakter :1.choji2.ShikamaruBleach1.Chad2.İshidaShikamaru mu? Dostum kaçıncı bölümdesin? :huh:--Tenten'i severim ama Allah aşkına ne işe yarıyor o kız ya? JunEzSe KJ 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
MrPlasmius 4 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 başlığı görür görmez aklıma sakura geldi bi baktım aa sakura ^^ :D :D Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts