Jump to content

En gereksiz anime karakterleri ?


BynMubo

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 104
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Konu ve konunun amacı başlıktan bellidir umarım.Bana göre en gereksiz olanı çoğu kişininde öyle gördüğü, Haruno Sakuradır. ------------------------ -----------------------------------

burayı bir okudum üzüldüm valla ya :D çocuklar siz yok sakura şöle yok orihime şöle :D yahu onlar genelde bağlayıcı karakterler ve ana karaktere bağlanıp onun bir şeyler yapmasını sağlıyan karakter

Amy-san! Ben karaktere önem veririm! O cümlede hem biraz espri vardı hem de Satellizer'in dediği gibi adam pek bir işe yaramadı şimdiye kadar. Faaliyete geçirmedikten sonra kişiliği mükemmel olsa ne o

Posted Images

Naruto'da kadın karakterler önplanda değil zaten Sakura aşırı sevmesemde gerekli bir karakter bence. Mesela ordan Sai ve Shikamaru tayfası sıkıcı gereksiz geliyor geliyor biraz. 

 

One Piece'de mesela gereksiz karakter zor çıkar ama yinede kasayım söylemeye. OP'den  filler karakterler gereksiz Dresrossa arc'tan Rebeca gereksiz geldi pek sevmedim karakteri sıkıcı yani.

 

Bleach'ten İchigo gereksiz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 5 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

Ne açıdan baktın bilmiyorum ama bence sakura olmasa animede ne komedi kalır ne romantizm.Bana göre en gereksiz karakter :

1.choji

2.Shikamaru

Bleach

1.Chad

2.İshida

Shikamaru nun neresini gereksiz buldun şaşırdım strateji Geliştirme ve koordinasyon bakımından gayet yetenekli bi eleman orda çok daha gereksiz ino var :)

Benim görüşüm ;

Naruto;

1-Haruno Sakura (yumurta dayanınca Salya sümük naruto da naruto her şey düzelince sasuke kyuuuunnn!!!!! Bi kere de günü kurtar be!) Nefret ediyorum!!

2 - Ino (Sakura ile eski arkadaş oldukları için aralarında sasuke kyuun! Kavgaları var sadece bu yani başka bi atraksyonlarini görmedim ben al birini vur ötekine. . .)

Bleach ile devam;

3- Soi Fon`un teğmeni (O nasıl bi tiptir ya hem zengin Züppesi hem de besili dana ikisi bir arada Zampaktousunun şekillenmiş hali ile beraber at çöpe gitsin uyuz oldum Soi Fon gibi birinin yanında olmaması gereken gereksiz bi karakter ben oluyum onun yerine beni al yanına Soi fon :) )

4- kan onji san mi neydi adını bile hatırlamıyorum ama bana aşırı bi gereksizligini hissettirdiği aşikar. . .

Aklıma kalanlar bunlar.

《♡♥♡》Akame For Ever 《♥♡♥》

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.