IXCHEL 37 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Birkaç yıl önce yapmaya başladığım minik şans yıldızları...Gerçekten çok şirinler. ^_^ Bu video yardımıyla sizlerde şans yıldızları yapabilirsiniz. ^_^ http://www.tividyo.c...-nasil-yapilir/ vuu and ozmet1231 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Witch. 196 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Kadının tırnakları çok hooş! Ayrıca yıldızlar da çok sevimli, deneyeceğim. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
IXCHEL 37 Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 Kadının tırnakları çok hooş!Ayrıca yıldızlar da çok sevimli, deneyeceğim.bencede denemelisin.öğrendikten sonra yapmaya doyamayacaksın. ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum Admin Amygirl 2711 Posted March 14, 2013 Forum Admin Share Posted March 14, 2013 Çok tatlılar ve sevdiklerine çok hoş hediye olurlar :D Paylaşım için teşekkürler :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
YuXu 15 Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 çok tatlılar ya :) sanırım en üsttekiler senin yaptıkların çok hoş olmuşlar :). Ve katılıyorum bunlardan harika hediyeler olur. hediyeyi geçtim. Şeffaf bir vazonun alt kısmını bunlarla süsleyebilirsin. Veya altlarına sticker koyarak muhteşem dolap süslemeleri de olabilirler :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
IXCHEL 37 Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 çok tatlılar ya :) sanırım en üsttekiler senin yaptıkların çok hoş olmuşlar :). Ve katılıyorum bunlardan harika hediyeler olur. hediyeyi geçtim. Şeffaf bir vazonun alt kısmını bunlarla süsleyebilirsin. Veya altlarına sticker koyarak muhteşem dolap süslemeleri de olabilirler :)yok bunlar benim yaptıklarım değil...bi ara kendiminkileri de koyarım. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
LaviBlackorder 17 Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Deneyeceğim... :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
IXCHEL 37 Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Deneyeceğim... :) ^_^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vuu 18 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 ben origamiyle meşgulum son zamanlarda 3D origami yapıyorum ama yıldızı yapamadım gitti nerde yanlış yapıyorum bende anlamadım alınıyor çok kalın olmuyor ince alınıyo güzel gözükmüyoo bende yaptıklarımın resmini koymak isterdim ama nasıl koymak lazım bilmediğim için koyamadım :( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
IXCHEL 37 Posted March 29, 2013 Author Share Posted March 29, 2013 ben origamiyle meşgulum son zamanlarda 3D origami yapıyorum ama yıldızı yapamadım gitti nerde yanlış yapıyorum bende anlamadım alınıyor çok kalın olmuyor ince alınıyo güzel gözükmüyoobende yaptıklarımın resmini koymak isterdim ama nasıl koymak lazım bilmediğim için koyamadım :(eğer şeritten bahsediyorsan 1cm yapınca gayet güzel oluyor.bi de şeritin düz olmasına dikkat etmelisin ^_^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts