Jump to content

Solitary - FanArt'larım


Solitary

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 74
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

:( Umudunu kırmak istemem ama teknik 0, 1 ay boyunca teknik çalıştım diyorsan ve sonuç buysa ya yanlış bir şeye çalışmışsın ya da çalışmadan çiziyorsun. Kırıcı olduysam gerçekten özür dilerim. Bu iş

Vazgeçirmeye çalışmıyorum seni dikkat et daha çok çalışmalısın diyorum. Neyse itiraz ediceksen bir şey demiyeceğim. Resimlerinin hepsinde hatta var. Ve bırakta bilelim neyin ne olduğunu. Çizimlerinde

Öncelikle ben çizim hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim bu yüzden bu konuda sana bir şey diyemem,fakat gelişme var ki buda gayret ve çabandan geliyor.Fakat sorun her şeyi hemen yapmaya çalışman,man

:(

Umudunu kırmak istemem ama teknik 0, 1 ay boyunca teknik çalıştım diyorsan ve sonuç buysa ya yanlış bir şeye çalışmışsın ya da çalışmadan çiziyorsun.

Kırıcı olduysam gerçekten özür dilerim. Bu işte 2 aydır olupta cidiysen(ki cidisin) çizimlerin gerçekten teknik olaylardan sıfır. Kalem kuılanma 0,çizgilerin çok aceleci ve sert. Gölgelendirmeyi bırak kara kalem ile ton bile veremiyorsun.

O resmindeki hatalı yerlerini söylemek gerekirse;

gözlerde yansımalar öylesine yapılmış,gözler karalamadan farksız.

Saç hem yanlış çizilmiş hemde karalanmış.

Yüz ve t-shirt birbirinden ayırt edilemiyor tonlama hiç yok.

Kısacası el fena değil gerisi karalama.

! ayda teknik çalışmamışsın bence bir insan istemese de 1 ay da tekniğin geliştirir.

Anime çizim ölçülerini al ve bol bol çalış. Manga çıkartıcağım deyip daha göz uyumunu yapamamak komik.

Manga çizeceksen de perspektif işi var bunun. PErspektifi de çok çalışıp 3-4 aya temelini alırsın diye düşünüyorum.

Onun dışında dair ve 3 çizgi atarak yüz çizimini öğren en azından. Kısacası at çöpe baştan başla,çok yanlış başlamışsın. Çizim bilgin yok gördüğüm kadarıyla.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Oranları kullanmayı biiyorum vede oranların çizilmiş olduğu görilmesin diye ilk olaak sileceğim yerleri bastirıyprum siliyorum tekrar çiiyorum yani oranları kullanıyorum.Kazak ile yüz ayırt edilmiyo diyosun vede bende fark ettim çizerken ama baktığım resimde öyle.

Resmi ekleyen

bu resime göre farklılıkları yok vede tonlama diyosun acele ile çizince bu kadar vede boyamaları baştan sarma yaptığımıda biliyorm çünki çok yoğununm bu günlerde.Vede boyarken yüzede biraz geldiği için öyle görünüyor şimdi diyeceksin o resimde hiçte öyle deği ama o resim renkli vede banlanmış bir üye olan kartalyegd miydi ne adı herneyse ondan farklı değilsin eğer ilgilenmiyosan vede vargeçrimeye çalışır gibi yorumlar atıcaksan ya yorumunu oku ve at yada hiç yorum yapma kötü yorumlara hiç açık değilsin desen bile açığım sadece vargeçirmeye çalışır gibi yorumlara açık değilim vede sanırım sen bu uzun yorumlara göre ismini yadığım banlı üyenin yeni çarısın.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Vazgeçirmeye çalışmıyorum seni dikkat et daha çok çalışmalısın diyorum. Neyse itiraz ediceksen bir şey demiyeceğim. Resimlerinin hepsinde hatta var. Ve bırakta bilelim neyin ne olduğunu. Çizimlerinde teknik 0 gelişmek istiyorsan çalışman şart yok ben böyle devam ediceğim tekniğim var ama işte hastayım rahatsızım canım sıkın gibi şeyler söyleyeceksen böyle devam edersin,burada millet sana bir şey öğretmeye çalışıyorsa itiraz etmeden dinlemen gerekir bir şey kap öğren daha 2 ay da,bu ego varsa üzgünü ama bir şey öğrenemezsin. Ne bileyim manga falan diyince bende cidi zanetim hevesli falan. Gelişmeye kapalısın malesef şimdi sana e-book linki vericektim ama boşa gidecek neyse başarılar.

Not=bir işe başlamak istek ile olmaz. Topa vurmayı bilmeyen bir i istediği kadar yırtınsın yerinde seker. Topa vurmayı biliyorum diyorsan üzgünüm ama çizimin eleştirye kapalı ve esnetikten yoksun. Past atmayı öğrenmeden rövaşata çekmeye çalışıyorsun.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Notun biraz kafiyeli olmuş beğendim sonunu. Vede eleştiriye açığım dedim ve senin yorumlarında vazgeçirmeye çalışıyormuşsun gibi bir hava var onu söyledim vede merak etme ben herkesin yorumlarını değerlendirip devam ediyorum ama senin yorumlarında hep vaz geç, vaz geç diyen bir hava var. Vede pas veriyorum merak etme vede biliyorum rövaşata çekmek için erken.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

açıkçası erken olduğunu düşündüğünü sanmıyorum benimde çizimlerim acemi ama en azından çizim yapmaya çalış biraz sabırlı ol neyin nereye geliceğini gör bide direk anime karakteri çizmeye çalışma sana şuan samurai jack iyi gider yada sonic bunları basit olarak görme bunlar seni bi sonraki adıma taşıcak bide biraz para biriktirebilirsen kursa git derim 1-2 ay bende gidicem çizim nedir anlamaya çalış ve bide sen manga çıkarma işini bırak adam akıllı çizmeye çalış bunu mangaya ayırdığın zaman gibi düşün çize çize gelişir artık 2 yıl sonra ne demek istediğimi anlarsın

bu arada gunslinger yaptığın yorumları okudum ve banada bi iki tavsiye versen özelden konuşalım istersen :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.