dreams_and_reals 17 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Selam millet :D 07-ghost'un animesini izleyenler bilirler sonu devamı varmışcasına biter ve anime olarak devamıda bir türlü gelememiştir(8 yıl oldu be yuh <_< ) O yüzden bende bir 07-ghost hayranı olarak mangasını okumaya başladım.Ancak Türkçe çevirisi hiç bir yerde olmadığı için İngilizce okudum ve bugün birden bire karar verdim: ben yapıyım o zaman çeviri ve editlerini heheyt B) :D Planım animenin bittiği yerden mangaya devam etmek(yani bölüm 25'ten itibaren~Frau ile Teito kiliseden kaçıyorlardı hatırlarsanız :D ) ve her hafta pazar günü bir bölüm yayınlamak. B) Okumak istiyorsanız lütfen yorum yazın; bende devamını getiriyim.Sonuçta boş yere bilgisayar başında bel fıtığı olmak istemem :ph34r: :DNOT: Millet kahrolsun yaz okulu yaa... Yeni bitti okulum hiç anime-manga dünyasına zaman ayıramadım :( En yakın zamanda -en azından yarım bıraktığım bölüm 27'yi- tamamlamaya çalışcam gerisi Allah kerim ^_^ Bölüm 25http://www.mediafire...10x842fk11pfa8yBölüm 26http://www.mediafire...9t3q3dbpdbz90yw Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Haruka 183 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Çevir çevir okunur. :D Şimdiden ellerine sağlık ve kolay gelsin. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Leffwn Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 iyi olur sinir olmuştum animesi olmamasına en azından mangasını okuyalım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 880 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Frauuu Sevap pointlerin artacak ben sana söyleyeyim. -_- Bekliyoruz efenim. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest 3ira Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Bende takip ederim. Mangasını İngilizce takip etsem de, Türkçe okumak, daha güzel olur. Şimdiden kolay gelsin. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ahmetalp-61 6 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 çok iyi olur. ben de okurum Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Shu Reyiz 44 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Yapabilirsen takipçin olur bayağı :)Benimde lideri olduğum bir çeviri grubum var. Edit de Çeviri de yardım lazım olursa mesaj at yardım edebileceğim her konuda yardım ederim.Kolay gelsin şimdiden :) dreams_and_reals 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
dreams_and_reals 17 Posted March 24, 2013 Author Share Posted March 24, 2013 Hehe okursanız elimden geldiğince çevirmeye devam ederim tabiki,takip edenlere çok teşekkür ederim :) Çeviri de ya da editte bir yanlışlık yaptıysam affola :rolleyes:Yapabilirsen takipçin olur bayağı :)Benimde lideri olduğum bir çeviri grubum var. Edit de Çeviri de yardım lazım olursa mesaj at yardım edebileceğim her konuda yardım ederim.Kolay gelsin şimdiden :) Gerçekten çok teşekkür ederim.İnş altından kalkabilirim :) Sana ve ekibine de kolay gelsin ^_^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Toprakezgi 880 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Hem de mediafireee. İndirdim, devamını beklemeye şimdiden başladım. Hemen okuyorum. Çok teşekkür ederim kendi adıma. :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
MinikSincap 8 Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 En sonunda Teito bize bir iyilik yapar da Ayanami'yi öldürür diye bekleyip de sonunda mors olduğum animenin mangasını çevirdiğin için çok teşekkürler ^_^ . Sonu güzel bitmediği için anime içime oturmuştu. Umarım manga beklentilerimi karşılar. :D dreams_and_reals 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts