Jump to content

Mawaru Penguindrum


Misafir Leonthas

Önerilen İletiler

Misafir Leonthas

İçerik :Üç kardeş... İkizler Kanba, Shouma ve bu ikisinin küçük kız kardeşleri olan Himari anne baba sıcaklığından uzak, yalnız başlarına yaşamaktadırlar. Derken bir gün ikiz kardeşler, çocukluğu zaten hastanelerde geçmiş olan küçük kız kardeşleri Himari'nin çok fazla ömrü kalmadığını öğrenirler. Umutsuzluğun ve imkansızlıkların ön ayak oluşu ile kader denen olgudan umutlarını kesmiş olan büyük kardeş ve beraberinde ikiz kardeşi, en azından Himari'ye imkanları çerçevesinde dolu dolu bir gün yaşatabilmek adına onu bir zamanlar aileleri ile gittikleri gibi akvaryuma götürürler. Giderler gitmesine lakin inanmadıkları kader çoktan ağlarını örmeye başlamıştır bile.

Kişesel Görüşüm : İçinde her türlü duyguyu hissedebileciğiniz. yeri geldiğinde duygulanacağız yeri geldiğinde gülüceğiniz zaman zaman nefret ediceksiniz hayrete düşüceksiniz kafanız karışacak...Anime 6.bölüme kadar komik,müzikal,eğlenceli bir halde devam ederken 7.bölümle birlikte işler artık ciddileşiyor ve gittikce karamsar bir dünyada buluyoruz kendimizi.Aslına bakarsanız konu olarak Penguindrum u bulmak gibi gözüksede,sınıf öğretmenini kendisine aşık etmeye çalışan öğrenciyi,yada küçük bir kızın ailelerinin nefret ettiği arkadaşlarını kurtarmaya çalışması yada sadece kader???? Kaderimizi değiştirebilir miyiz? değiştirebilirsek nasıl değiştirebiliriz? gibi sorulara cevap ararken ya da kaybedenlerin gözünden dünyayı gördüğümüz onların hissetlerini konu alan bir anime Mawaru Penguindrum.

ek olarak Penguenlerimizi unutmamak gerekir.Tatlılıkları şirinlikleri araya serpiştirilen komedi öğeleriyle gerçekten ayrı bir hava katıyor animeye şirin penguenlerimiz..Ha derseniz ne ne amaçla ordalar?-Amaçları yok.Sadece varlar. diyebilirim. Resmi ekleyen.Eksi yönlerinden konuşacak olursak seri bitiminde kafamızda soru işareti kalmıyor diğil.ilk 3-4 bölüm bu tarz animelere alışkın olmayanlar için sıkıcı gelebilir. Fakat bu sizi kesinlikle yanıltmasın.. Her Türlü Önerebileceğim bir anime.Seri bittiğinde bakış açınız değişecektir kesinlikle.Tavsiye ediyorum animeyi şiddetle Resmi ekleyen

ilk anime tanıtımım olduğu için hatalarımdan ötürü affınıza sığınıyorum şimdiden Resmi ekleyen

Son olarak Animeye Puanım ise 9/10

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sitede animenin 20-21-22-23-24 bölümleri arasındaki linkler kırık durumda. Yetkililer ilgilenirse sevinirim. Teşekkürler.

o bölümlerin türkçe videosu yok zaten, eray.gns bu bölümleri çevirmiş, istersen bak aşağıda ;)

http://divxplanet.com/sub/m/30132/Mawaru-Penguindrum.html

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.