Jump to content

Bleach’siz 1 Yılın Ardından


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

Bugün Bleach animesinin bitişinin 1. yılı

Resmi ekleyen

Bugün tarih 27 Mart 2013. Bleach’in 366. bölümünün yayınlanmasının üzerinden tam 1 sene geçti. Bu süre içerisinde tıpta “Bleachsizlik Sendromu” adı verilen ve uzmanlar tarafından çok dikkat edilmesi gerektiği belirtilen ölümcül hastalığa yakalananlar pek çok söylenti çıkarıp, yalan yanlış bilgilerle animenin devamı için hayranlarını boş yere heyecanlandırdılar. Yok anime 22 Mart’ta dönecekmiş, yok animeye tam olarak 1 sene ara verilmiş 27 Mart’ta başlayacakmış… Özellikle gerçek olmadığını belirttiğimiz şeylerden biri animenin Mart ayında geri dönmeyeceğiydi. Hiçbir şekilde böyle bir açıklama yapılmamıştı. Peki geçen sene bugün yani animenin son bölümünün ardından neler söylenmişti? Bu konudaki gerçek mesajları sizler için bir araya getirdik.

Tite Kubo (Bleach’in Yaratıcısı):Ağlamayacağıma dair kendime söz vermiştim ama bittiğinde kendimi tutamadım. Herkese çok teşekkürler. Ancak lütfen minnettarlığınızı bana değil, anime ekibi ve seiyuulara gösterin.

Masakazu Morita: (Ichigo’nun Seiyuusu):Yedi buçuk yılı aşkın bir süredir Bleach’i izleyen herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten hatırladığım çok fazla şey var ama şu an bunları kelimelere dökmeme imkan yok. Umarım yeniden karşılaşırız. Kurosaki Ichigo olarak elbette.

Bleach Rock Müzikal Ekibi:Bu müthiş çalışma için çok teşekkürler Bleach anime ekibi. Son bölüm gerçekten güçlü bir etkiye sahipti.

Okiayu Ryoutarou (Byakuya’nın Seiyuusu):Bugüne kadar Bleach’i izleyen veya bundan sonra izleyecek olan herkese teşekkürler. Ekibin bir parçası olarak bir gün animenin geri dönmesini istiyorum. Yaptığımız son kaydı unutmayacağım.

Katsuyuki Konishi (Hisagi’nin Seiyuusu):Bu kadar uzun ve başarılı bir şekilde süren fazla çalışma yok. Herkese teşekkürler. Gerçekten çok teşekkürler.

Kaya Matsutani (Matsumoto’nun Seiyuusu): Bleach’i seven ve destekleyen herkese teşekkürler. Rangiku’nun sesi olmaktan dolayı çok mutluyum. Baştan sona bir mucizeydi adeta. Yeniden buluşacağımız günü iple çekiyorum. Bleach’i desteklemekten hiçbir zaman vazgeçmeyin.

Akio Ohtsuka (Kyouraku’nun Seiyuusu): Bleach’e olan desteğiniz için teşekkürler. Animenin sonlanmasından dolayı üzgünüm. Biraz daha rol almayı isterdim. Kyouraku müthiş bir şekilde yaratılmış olan bir karakterdi.

Romi Park (Hitsugaya’nın Seiyuusu):Yaklaşık 8 yıldır devam eden Bleach bugün finalini yaptı. Zamanın nasıl akıp gittiğini anlamadım bile. 10. Takım Kaptanı Hitsugaya Toshiro olarak emeği geçen herkese ve serinin hayranlarına yürekten teşekkür ederim. Bu, her zaman kalbimin derinliklerinde kalmaya devam edecek. Toshiro olarak yeniden görüşene dek hoşça kalın.

Makoto Matsubara (Bleach kitaplarında hikayede Tite Kubo’ya yardımcı olan isim):Film kalitesinde bir yapım oldu. Sanatsal açıdan çok güzeldi. Son bölümde özellikle Tsukishima-san ile Shishigawara-kun arasındaki sahneyi çok beğendim. Beklemediğim tek şey ise Ginjou’nun pembe kanatlarıydı.

Ryohgo Narita (Baccano ve Durarara!!’nın yaratıcısı): Sonuna kadar gerçekten çok iyi bir yapımdı.

Resmi ekleyen

Genel olarak animenin geri dönmesini uman Bleach seiyuuları, son kayıtlarının ardından bu pozu vermişlerdi. Ağızları kapalıydı. Umarız o müthiş seiyuularının seslerini animenin devamında yeniden duyabiliriz.

KAYNAK AF

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 29
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Bu Şarkı'nın Sahnelerinde Hep Ağladım :) Ve Bu Şarkı'yı Duyupda duygulanmayan Bleach Hayranı Deqildir .)

Bugün Bleach animesinin bitişinin 1. yılı Bugün tarih 27 Mart 2013. Bleach’in 366. bölümünün yayınlanmasının üzerinden tam 1 sene geçti. Bu süre içerisinde tıpta “Bleachsizlik Sendromu” adı verilen

Way Be Bleach'sız 1 Yıl Olmuş Demek ha ! Zevkle İzlediğim En Güzel Anime'idi... Hero to Stay Duygulandım Şimdi Müziğin Her Çaldığı Sahnede Gözlerim Dolmuştu​ :( Gerçekten Çok Özledim Yha... Bleach'ın

Heyt bee.. 1 yıl olmuş demek. Sona da koymuşlar Here to Stay'i. Duygulandım arkadaş. Resmi ekleyen Özledim Bleach'i. Şuana kadar çıkan "tekrar başlayacak" haberlerine çok fazla inanmasam da içimde Bleach'in devam etmesini istediğim için bir ümit hep vardı. Keşke bu sefer gerçekten başlayacağına dair doğru bir haber duyabilsek. Fillerı olmadan, aksiyonu bol Bleach bölümleri gelse. Resmi ekleyen
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Bleachsizlik Sendromu mu Resmi ekleyen ayyyyy gece gece ne güldüm Resmi ekleyen Bu hastalığı uyduranlar hangi şizofrenlermiş acaba :huh: :D

"4 büyüklerden birisi" ünvanını hak eden bir animeydi gerçekten gerek konusuyla gerek karakterleriyle... Umarım bir gün DOĞRU bir "devam edecek" haberi alırız Resmi ekleyen

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ah ah bende bir Bleach hayranıyım :wub: sonuncu bölümü bitirdikden sonra kendimi boşda hissediyodum gerçekten ama bleachin geri döneceği haberini duyunca havalara uçdum çok sevinmişdim yalan olduğunu duyunca :o

bilgi için teşekkürlerrr :) şunuda söyleyim bleachin geri döneceğini hala bekliyom :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

OFF OFF laa Zaraki Kenpachi yi Seslendiren adamın Yorumu neden yok anlamadım bayada üzdüm bak şimdi // Ama Genede bi tuhaf geldi bu haber nedense Çünkü genelde turkanime ekibinin iyi yanı önce kötü sonra iyi diğe düşünmesidir :D Diğe düşünüyorum :)

Umarım iyibi haberde ardından gelir :)

tabi böle bi haber varsa :)

Zaraki Kenpachi için Sırf 1 animeye bile razıyım Ecchi - H fark etmez içinde Zaraki mutlaka bu sefer olsun :)

h ve zaraki evet tuhaf ola bilir :D

:) Bu arada turkanimeforum ekibine teşekürler hernekadarda zarakinin yorumu olmasada!!! :angry: Gende Teşekürler :)

Düzenlenme: kennet tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Way Be Bleach'sız 1 Yıl Olmuş Demek ha ! Zevkle İzlediğim En Güzel Anime'idi... Hero to Stay Duygulandım Şimdi Müziğin Her Çaldığı Sahnede Gözlerim Dolmuştu​ :( Gerçekten Çok Özledim Yha... Bleach'ın Tüm Ekibine İçtenliğimle Sonsuz Teşekkürler Umarım Yine Görüşürüz... :wub: :lol:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.