Jump to content

Magi Devam Edecek


Hokage_Minato

Önerilen İletiler

Anime burada bitmiyor.

Resmi ekleyen

Binbir Gece Masalları’nın büyülü atmosferi, efsane sanatçı Shiro Sagisu’nun müzikleri ve de açılış ve kapanışlarıyla kendisinden oldukça söz ettiren, 2012 sonbahar döneminin ses getiren anime serilerinden Magi: The Labyrinth of Magic‘in bitişine üzüldünüz mü? Öyleyse üzülmenize gerek yok. Bugün yayınlanan son bölümle birlikte animenin devam edeceği bilgisi verildi. Magnostadt’ta geçecek olan 2. sezon, sonbahar döneminde başlayacak.

KAYNAK : AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İyi bir haber ama benim anlamadığım bu animeler mangalardan uzaklaşıyor mu ne.Çünkü high school dxd mangasının 26 bölümü var animesinin 12 bu magi'nin mangası hala devam ediyor ve 250+ bölümü var animesini neden sezon finali yaptırıyorlar ki?Bu yine iyi code breaker'ın ise 210+ mangası var ve hala devam ediyor ama animesinin 12 bölümü var :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Animenin başların da bildiğimiz hikaye tarzında gidiyordu.Daha sonra olayların gidişatı değişince daha bir ilginç olmaya başladı.Şimdi ise konu bildiğimiz Japon türleri gibi hayal ötesi konularla süper gidiyor.İzleyiciyi de anladığım kadarı ile bu tür konular daha çok sarıyor.Bizler de dahil olmak üzere.İkinci sezon da o tür bölümler ağırlıklı olacak gibi..E bizde sabırla bekliyoruz..Arigatou gozaimasu.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.