Gray 8 Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Arkadaşlar bu AMV bölümü açıldığında kendi kendime dediğim artık yaptığım bütün amvleri burda yayınlayacağım diye çünkü fikriniz benim için çok önemli ona göre editliyorum.Not:Bu videomda fazla uğraşmadım sadece bu temel benim için temel olarak iyimi ve öneriler lazım yorumlarınız bekliyorum :) http://www.youtube.com/watch?v=rnbUQJIIKI0 :P :D :) ;) :) Hokage_Minato 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
dreams_and_reals 17 Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 bence gayet güzel olmuş :) üzerinde biraz uğraşırsan(altyazıyı halledersin,şarkına göre videonun rengiyle oynarsın,geçişleri düzenlersinsin falan ;)) bu AMV'in pika pika parlar :rolleyes: ;)NOT: pika pika japonca ışıl ışıl demekmiş,hemen yeni öğrendiğim kelimeyi kullanıyım dedim :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts