Hokage_Minato 1263 Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Karneval’in anime adaptasyonunun gelmesine az kaldı.Takip edenler tarafından oldukça olumlu eleştiriler alan shoujo bilim kurgu türlerindeki Karneval mangasının yeni başlayacak anime adaptasyonu için tanıtım videosu yayınlandı.http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mmU7vZFosKITouya Mikanagi’nin eseri 2008′den beri devam ediyor. Ekim ayında manganın 10. cildiyle beraber 5 dakikalık OVA bölüm çıkartılmıştı. Anime serisi 3 Nisan’da başlayacak.GÜNCELLEME: Karneval animesinden 11 dakikalık bir tanıtım videosu yayımlandı. Bu uzun video sayesinde nasıl bir anime olacağını görebilirsiniz.http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eCntUf_htskKAYNAK : AnimeFantastica Hyuna, SUNA and Yuri-YaoiSeksi_ 2 1 Link to post Share on other sites More sharing options...
SUNA 244 Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Oy oy bu ne cool karakterlerle dolu bir anime .Böyle animeler çok fazla çıkmıyor,çıkanda süper oluyor.Başlasa da izlesek bizde..Arigatou. Link to post Share on other sites More sharing options...
xduman 0 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Vay güzel gibi cool karakterler var harbi :) Link to post Share on other sites More sharing options...
Fluart 101 Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 karakterleri çok hoşuma gitti takipteyim. Link to post Share on other sites More sharing options...
Shiroyasha 0 Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Merakla Bekliyorum bu Animeyi :D/>...Tabi T Link to post Share on other sites More sharing options...
ozmet1231 107 Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 Karneval ismi bile güzel mangasının 1. bölümüne baktım güzele benziyor izliyeceğim :) Ama siz gidin Hyakka Ryouran: Samurai Bride ı çevirmeyin küstüm size :( Link to post Share on other sites More sharing options...
vuu 18 Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 güzzel bir animeye benziyor paylaşım için teşekkürler :D Link to post Share on other sites More sharing options...
ozmet1231 107 Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 anime güzelde shojo neresinden çıktı yok bunda shojo türüne ait özellikler :P çıkarırsanız :P Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts