Jump to content

Freezing İkinci Sezon Açıklandı: Freezing Vibration !


kawaii kereste

Önerilen İletiler

Freezing İkinci Sezon Açıklandı:

Freezing Vibration !


Resmi ekleyen


2011'de çıkan birinci sezon bir ecchi seri olarak oldukça beğenilmişti ve devamının geleceğinin bir nevi sinyalini vermişti, ama anime dünyasında bu tip şeyler kesin olmuyor ne yazık ki. O yüzden bu haber beni çok rahatlattı, serinin seveni varsa rahatlayın gençler, 2. sezon geliyor.

Videosu çıkalı 1 hafta oluyor, ben yeni keşfettim ve tabii ki bunu benim paylaşmam lazım nickim dolayısıyla ^^ Tarihi henüz net değil ancak 2013 Sonbaharı'nda çıkacağı öngörülüyor serinin.

Konusu:

Başka bir boyuttan gelen Dünya'yı istila etmeye çalışan uzaylı "Nova"lar ile Dünyalılar savaş halindedir ve ana karakterimiz Aoi Kazuya, bu savaşın ana karakterleri hepsi kız olan Pandoraların eğitildiği okula gelen bir gençtir. Aoi Kazuya kendi döneminin en iyisi olan herkesin tehlikeli olarak bildiği "Dokunulmaz Kraliçe" Satellizer L. Bridget ile bir şekilde tanışır ve ona Limitçisi olarak yardım etmek ister, çünkü onu ölmeden önce müthiş bir Pandora olan ablasıyla bağlantılı görmekte ve bu yüzden kendisini ona yakın hissetmektedir.

Bu da yayınlanan ilk video:

http://www.youtube.com/watch?v=fw6PqwWFueQ


Kaynak: http://www.animenewsnetwork.co.uk/news/2013-03-30/2nd-freezing-anime-season-1st-promo-streamed
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 21
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Freezing İkinci Sezon Açıklandı: Freezing Vibration ! 2011'de çıkan birinci sezon bir ecchi seri olarak oldukça beğenilmişti ve devamının geleceğinin bir nevi sinyalini vermişti, ama anime düny

mangası hala devam ediyor.ing takip ediyorum.çıkcağı belliydi zaten.

önce birini izliyimdE :D

Her ecchi de güzel olmuyor ki,bazılarının ki bir iki bölüm sonra sıkıyor izlerken ,konu ilginçse tadında oluyor...İlkini de izlemedim sanırım ,o yüzden bunun nasıl olacağını izleyip de görüceğiz...Tanıtım için arigatou gozaimasu..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.