Jump to content

Neden Romantik Anime İzlemeyi Seversiniz?


Chaos Emperor

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 77
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

imrendiği şeyleri istermiş insanın canı benimkide öyle sanırım

hmmm bi bakalım gerçek hayatta başkalarından gördüğüm kadarıyla birbirini gerçekten seven insanlar yok gibi :depressed1-onion-head-emoticon:  bende birbirlerini seven kişiler görmek istiyorum o zaman

Romantik Anime izlemeyi sevenler için soruyorum arkadaşlar neden romantik Anime izlemeyi seversiniz? Açıkcası ben Animelerdeki romantizmleri çok seviyorum ve çok hoşuma gidiyor.

Bana göre animeler duyguyu çok iyi yansıtıyor romantizm türü için önemli etkenlerden biride duyguyu yansıtabilmesidir yeri gelir güldürür yeri gelir ağlatır ve bazen izlediğin sahneye kendini öyle bir kaptırmanı sağlar ki bu duygular o an orada olmayı istersin bu yüzden romantizm türündeki animeleri seviyorum ve izliyorum. :rolleyes:

Tam benim kafadansın sende. :) Animeler de film veya dizilerde olmayan şey de verilmek istenen duyguyu hissettirmesi. (Film ve diziler de en sevmediğim tür ise romantizmdir çünkü çok yapmacık oluyor.)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 10 ay sonra...

bu soru tam bana göre oldu açıkçası ya romantizm konulu animelerin aşığı olduğum için belki gerçek hayatta kalan  eksik duygularımı tamamladığı için gerçek temiz saf aşkı yansıttığı için aşk acısını unutturduğu için içimdeki eksikliği giderdiği için çocukluğumdan beri seviyorum romantizm animelerin olmazsa olmazı eski animeleri araştırırsanız romantizm de vardır bütün romantizm konulu animeleri bitirdiğimden izlicek anime bulamıyorum bu beni çok üzüyor boş boş geziniyorum açıkçası :bled1-onion-head-emoticon:

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

romantizmi çok daha insancıl anlatıyor anime daha bi içten daha bi nazik daha bi güzel..

şu an nereye bakarsanız bakın dizi film tiyatro hepsinde romantizm işleyişi çok tek düze

mutlaka biri soğuk yapıyor vs ama anime öyle değil çok başka ya.

aynen katılıyorum açıkçası bende:)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Başlarda başka manga kalmadı diye başlamıştım (animeler çoktan bitti :P ) sonra kendimi kaptırdım. Şimdi artık o kadar çok okudum ki, yeni başladıklarım sıradan gelmeye başladı. Ama arada bir kaç tane çok ilginç çıkmıyor da değil. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

evet sonunda bu konuyada girdiğime göre güncel yaptığım herşeyi bitirmişim demektir :D 

Ben basiliksteki ana karakterler arasındaki romantizmi ne kadar sevdiğimden bahsetmek istiyorum. Neden? Hades adına tabii ki!

Ana karakterlerimiz arasındaki aşk o kadar saf ve samimi ki özellikle batı kültürünün dilli öpüşmeyi aşkını göstermek olarak benimsettiği şu günlerde böyle samimi bir ilişki işlenmesi -hem de böyle kanlı canlı bir animede- çok hoşuma gitti.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.