Adige 107 Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Arkadaşlar biraz aradım fakat bulamadım. Gantz animeyi bitirdim fakat manga devam ediyormuş. Bende animeden sonraki kısıma başlayayım dedim fakat kaçtan başlayacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Shu Reyiz 44 Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Bence baştan başla. Hem daha iyi anlarsın hem daha çok eğlenceli gelir. Tabi senin seçimin ama bende baştan başladım. O yüzden diyorum :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest 3ira Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 90. bölümden başlasan konuyu yakalarsın, tabi baştan okumak en iyisi bazı yerlerde ufak değişiklikler var anime ile manga arasında. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Adige 107 Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 Tamam o zaman saolun :)Bastan baslayayım bari :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
tenzen 1 Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Arkadaşlar biraz aradım fakat bulamadım. Gantz animeyi bitirdim fakat manga devam ediyormuş. Bende animeden sonraki kısıma başlayayım dedim fakat kaçtan başlayacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? :D tam olarak 90. sayfadan başlarsan rahat edersin. olay serisi kaldıgı yerden devam ediyor. ilk bölümleri okuyup kasmaya gerek yok. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Brainscan 0 Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 90. bölüm dediğiniz 1 - 13 arasında hangi sayıya denk geliyor. Ben de animeden sonrasını okumak istiyorum mağzalarda 1 - 13 sayıları var hangi sayıdan itibaren almalıyım Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts