Jump to content

2012 En iyi İlk 10 Anime


Önerilen İletiler

10 Daily Lives of Highschool Boys

Resmi ekleyen

Tadakuni, Hidenori ve Yoshitake çok yakın üç arkadaştır. Gittikleri lise erkek lisesi olduğundan bunun sıkıntısını yaşamakta ve bundan dolayı karşı cins ile karşı karşıya kaldıklarında çoğu zaman ne yapacaklarını bilmemektedirler.

9 Hyouka

Resmi ekleyen

Houtarou Oreki sosyal aktiviteleri sevmeyen, uyuşuk bir lise öğrencisidir. Okulun klasik edebiyat kulübü, üyesi olmadığı için kapanma noktasına geldiğinden ablasının ricasıyla Houtarou bu kulübe katılır.

Kulüpte Chitanda Eru adında bir kızla tanışan Houtarou, kulübün zaten bir üyesi olduğunu görünce bırakmak istese de Chitanda'dan etkilenmiştir.

Kulübe daha sonra Houtarou'nun arkadaşı Fukube Satoshi ve Ibara Mayaka adlı kız da katılacaktır. Gizemli olaylar ortak ilgi alanları olan bu dörtlü, kulüpte 33 sene önce olan bir olayı araştırmaya başlayacak, olayla ilgili ipuçlarını ise 33 sene önceki üyelerin yaptığı "Hyouga" adlı çalışmada bulacaklardı.

8 Btoom!

Resmi ekleyen

Dünyada oyuncu sayısı milyonları aşmış olan online BTOOOM oyunu, silahların kullanılmadığı, herkesin birbiriyle çeşitli bombalar kullanarak savaştığı bir oyundur.

7 Kokoro Connect

Resmi ekleyen

Okulun kültür kulübünde faaliyet gösteren ve başkasının gözüyle dünyaya bakmanın nasıl olacağını merak eden 5 arkadaş bir gün vücutlarının kendi aralarında değiştiğini fark ederler.

Vücutları belirli zaman aralıklarıyla kendi aralarında değişen 5 arkadaş bundan sonra başkalarının gözüyle de dünyaya bakarak yeni tecrübeler kazanacaklardır.

6 Another

Resmi ekleyen

Orta okul son sınıf öğrencisi olan Mei Misaki, güzelliğiyle, zekasıyla ve kişiliğiyle okulun en popüler kızıdır. Fakat mezun olamadan bir kaza sonucu ölür. Bunun üzerine arkadaşları ve öğretmenler Misaki hala yaşıyormuş gibi hareket etmeye başlarlar. Hatta mezuniyet töreninde Misaki için de kutlama yapılır.

Bu olaydan 26 yıl sonra Sakikabara Kouichi aynı okula transfer öğrenci olarak gelir. Okulda yine Mei Misaki adıyla ve bir gözü bantlı esrarengiz bir kız öğrenci vardır. Diğer öğrenciler bu kız hakkında konuşmaktan kaçınırlar.

Kouichi, Misaki ile konuşmak için yanına gittiğinde Misaki, bu okuldaki öğrencilerin ölüme çok yakın olduğunu, yakında herşeyi öğreneceğini söyler ve uzaklaşır.

5 Accel World

Resmi ekleyen

Teknolojinin gelişmesiyle dünyaya alternatif olarak "Neuro Linker" adlı aletle girilebilen sanal bir dünya yapılmıştır

4 Chuunibyou demo koi ga Shitai

Resmi ekleyen

Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Serisine ait ONA bölümlerdir.

3 Little Busters!

Resmi ekleyen

Hikayemiz Riki Naoe adlı genç bir lise öğrencisi etrafında geçmektedir.Ailesini çocukken kaybeden Riki umutsuzluğa kapılır ve deprasyona girer.

Bir gün Little Busters isimli 3 erkek ve bir kızdan oluşan bir grup onun hayatını kurtarır.Little Buster grubunun lideri Kyousuke Natsumedir ve kız kardeşi olan Rin'de bu gruba dahildir.Diğer üyeler ise Masato Inohara ve Kengo Miyazawa'dır.

Riki'yide aralarına alan bu grubu harika ve eğlenceli bir gelecek beklemektedir.

2 K-Project

Resmi ekleyen

Yashiro Isana adlı lise öğrencisi normal hayatını sürdürürken bir gün serseri tipli kişilerden oluşan bir çete tarafından kovalanır. Yashiro'nun köşeye sıkıştığı anda ise Kurou Yatagomi adlı kişi gelerek Yashiro'yu kurtarır.

Yashiro kurtulduğuna sevinirken bir anda Yatagomi'nin kendisinde kılıç doğrultmasıyla şaşkına döner. Yashiro'ya çok benzeyen biri önemli birisini öldürmüştür ve bu nedenle Yashiro farklı kişiler tarafından aranmaktadır.

1 Sword Art Online

Resmi ekleyen

2022 yılında piyasaya sürülen Sword Art Online MMORPG oyunu, başa takılan bir alet aracılığıyla oyuncuları kendi dünyasına götürerek gerçek bir Role-Playing oyunu sunmaktadır.

Oyuna katılan 10.000 oyuncu arasında olan Kirito da SAO dünyasına giriş yapmıştır. Fakat kısa sürede bütün oyuncular oyundan çıkış olmadığını fark ederler ve herkes bir anda geniş bir alana ışınlanır.

Oyunun yapımcısının burada yaptığı açıklamaya göre oyundan çıkmanın tek yolu 100 katlı SAO dünyasını temizlemektir. Her katta bir boss bulunmaktadır ve 100. kattaki boss'u öldürebilen oyundan çıkabilecektir.

Fakat oyunda sağlığı biten kişi gerçek hayatta da ölecek, ayrıca dışarıdan biri oyuncuların başındaki aleti çıkarmak isterse alet oyuncuları öldürecektir.

Bütün oyuncular şaşkınlık içerisindeyken oyunlar konusunda tecrübeli olan Kirito oyunu kazanmayı kafasına koymuştur.

KAYNAK HARU

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 97
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

10 Daily Lives of Highschool Boys Tadakuni, Hidenori ve Yoshitake çok yakın üç arkadaştır. Gittikleri lise erkek lisesi olduğundan bunun sıkıntısını yaşamakta ve bundan dolayı karşı cins ile karşı

Another, Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!, BTOOOM!, K-Project, Little Busters! kesinlikle Sword Art Online'ın üstünde olmalıydı. ne bileyim SAO güzel animeydi ama bunların üstünde göremiyorum ne yazık k

one piece sadece aksiyon mu?trollüyor musun kardeş sen beni. 50+ %13 oranında okuyucusu olan %80'i +18 olan bir seriyi aksiyon için mi izlendiğini zanediyorsun. 50 yaşında ki adam zoro kılıç saladı di

Another, Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!, BTOOOM!, K-Project, Little Busters! kesinlikle Sword Art Online'ın üstünde olmalıydı. ne bileyim SAO güzel animeydi ama bunların üstünde göremiyorum ne yazık ki :(

edit: Magi, Sukitte İi Na Yo, Code Breaker bu listede eksik gördüğüm seriler.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.