Jump to content

Uzumaki Naruto FC (4 Üye )


Solitary

Önerilen İletiler

Hayatı

Naruto, Konoha Köyü'nde 10 Ekim'de Girdap Ülkesi'nden bir ninja olan Uzumaki Kushina'dan dünyaya geldi. Henüz yeni doğmuş bir bebekken Dokuz-kuyruklu Şeytan Tilki (Kyuubi no Yooko) köylerine saldırdı, Konohagakure (Gizli Yaprak) ve babası Yondaime Hokage (Dördüncü Hokage) Namikaze Minato şeytanı yasaklanmış bir yöntemle, bu işlem sırasında yaşamını sonlandıracağı halde, onun içine mühürlemeye karar verdi. Yondaime'nin dileği Naruto'nun köydeki insanlar tarafından bir kahraman olarak hatırlanmasıydı.

Resimde Naruto, Dokuz Kuyruklu'nun hapsedilmesi ayininde görülüyor.

Ancak, işler öyle olmadı. Köy sakinleri suçlayacak ve acılarını ve kayıplarını yönlendirecek bir şey arıyorlardır, ve en uygun adayda oydu. Köyün yetişkinleri, bilinen birkaç istisna dışında, onu köylerine saldıran şeytan tilki olarak bildiler ve davrandılar. Sonuç olarak yalnız ve diğer insanlardan ayrı olarak büyümek zorunda kaldı. Mangada ima edildiğine göre, duygusal olarak çok zor zamanlar geçirdi ve sık sık göz yaşı döktü, fakat kendine ağlamakla bir yere varamayacağını söyledi. Nihayetinde Manga'nın başında çenesi düşük, hiperaktif yaramaz bir çocuğa dönüştü. Sandaime Hokage gözlemlediği (ve ileride Naruto'nun kendisinin de farkettiği) bu hareketlerinin nedeni sadece diğer insanlar tarafından kabul edilmektir.

Şans veya kader eseri, gençliğinde Naruto gibi hissetmiş olan öğretmeni Umino Iruka ile tanıştı. Iruka, Naruto'yu bir insan ve ninja gibi gören ve başarısız Dokuz-kuyruklu olarak görmeyen ilk kişiydi. Naruto Iruka'ya onunla beraberken bir baba ile beraber olmanın nasıl bir şey olduğunu anladığını söylemiştir.

Kendini yeterince kanıtlayamamış olan Naruto, Akademi'ye başladığı günden beri Hokage olmayı amaç edindi.

Hatake Kakashi ile ilişkieri

Naruto'nun da içinde bulunduğu Takım 7'nin Jounin (Üst seviye ninja) seviyesindeki öğretmenidir. Kakashi, ilk başlarda Naruto'ya (ve takımın geri kalanına) karşı soğuk ve ürkütücü bir tutum sergilemiştir. Ama geçen zaman süreci sonucunda aradaki bağlar güçlenmiştir. Bu ürkütücü tutum en iyi Kakashi'nin gruba yaptığı "Zil Testi"(Bell Test) ile örneklendirilebilir.

Animenin ilk bölümünde Naruto'nun Kakashi ile arası Sasuke kadar iyi değildir. Bu olaylar esnasında Kakashi'nin sürekli Sasuke'yi çalıştırdığı görülebilir. Bu nedenle Naruto Sasuke'yi daha da kıskanmıştır. Yine de, zamanla güçlenen Naruto'nun yeni tekniklerini gören Kakashi neredeyse her seferinde mutlu olmuştur.

Manga ve animenin ikinci bölümünde ise Sasuke'nin gidişinden dolayı Kakashi, takımın geri kalanına daha çok yoğunlaşmıştır. Hatta Kakashi'nin yaptığı ikinci bir "Zil Testi"(Bell Test) sonucunda Kakashi grubun öğretmeni değil, grubun Naruto ve Sakura gibi bir elemanı olmuştur. Ayrıca, Naruto 2,5 senelik uzun bir çalışma sonucunda Jiraiya'dan tekrar Kakashi'ye emanet edildiğinde Jiraiya Kakashi'den Naruto'nun içindeki şeytan tilkinin çakrasının oluşturduğu çakradan bir örtü sonucunda güçlendiğini fakat aynı zamanda düşünme yeteneğini yitirdiğini ve bu nedenle Naruto bu forma geçtiği her seferde kare şeklinde bir seal'ı alnına yapıştırıp çakrasını durdurarak eski haline döndürmesi gerektiğini söyledi. Bu nedenle Kakashi, Naruto'yu içindeki canavardan korumakla da yükümlüdür. Bu Kakashi için zor bir görevdir çünkü bu formda Naruto düşünme yetisini kaybettiğinden dolayı çevredeki herkese saldırabilir.Bu onun için çok tehlikelidir.

Haruno Sakura ile ilişkileri

Haruno Sakura, Naruto için bir melektir, Naruto ona aşıktır. Fakat Sakura'nın Sasuke'ye hayranlığı onu hep kızdırmıştır. Naruto ona aşkını itiraf edememiştir, fakat Naruto'nun aşkı mangada Sai tarafından Sakura'ya açıklanmıştır. Sakura'nın tepkisi manga okurlarını şaşırtmıştır. Çünkü Sakura Naruto'ya ilan-ı aşk etmiştir. Tabii bu bir blöften başka bir şey değildir. Sakura'nın asıl amacı Sasuke'yi öldürmektir. Çünkü onu hep eskisi gibi iyi bir insan olarak hatırlamak istemektedir. Sakura anlamsız bir biçimde hala Sasuke'ye karşı aşkını korur. Öldürme isteğinden Naruto sayesinde vazgeçer. Naruto ile Sakura'nın amacı Sasuke'yi eskisi gibi Konoha'ya döndürmek ve yeniden bi' ekip olmaktır.

Hinata ile ilişkileri

Hinata Naruto'ya onu ilk gördüğü günden beri aşıktır.O gün köydeki herkes Naruto'ya nefretle bakarak 'Bu kyuubi çocuk değil mi?' şeklinde söylenmektedir, Naruto onların arasından koşarken 'Bir gün Hokage olacağım.' der. Daha sonra Hinata'ya üç çocuk saldırır, Hinata korkarken naruto bu olayı görüp çocukları dövmeye kalkar ama maalesef dayak yer. hinata olayları hayretle izledikten sonra yanına gidip iyi olup olmadığını sorar ve Naruto bunun hiç olduğunu söyler. Hinata o zamandan beri Naruto'ya aşıktır . Fakat çok utangaç olduğu için bunu hiçbir zaman dile getirememiştir. Hinata hep içinde Naruto'ya karşı derin duygular beslemiştir. Mangada Hinata, Pain'le Naruto savaşırken aşkını itiraf etmiştir. Ama Naruto Sakura'yı sevdiği için Mangada Hinata, Naruto'ya aşkını itiraf etmeden önce Hinata'nın kendisini sevdiğinden haberi yoktur.

Sennin Mod

Sennin mod Naruto'ya Jiraiya'dan miras kalan her dönemde keşiş olmaya uygun tek bir kişiye öğretilen çok güçlü bir tekniktir. Naruto Sennin Mod sayesinde tehlikeli teknik Rasen-Shiruken'i yapabilir. Fakat güçlü Sennin Mod'undayken bile 2 Rasen-Shiruken fırlatabilir.Sennin Mod'un temel prensibi insan vucundaki çakraların içine natural chakra yani doğal çakra eklenmesi ve bu 2 çakranın dengelendikten sonra naruto'nun kendi elementi olan ve çok nadir rastlanan bir element olan hava elementinin eklenmesi ile keskinleşen rasenganın müthiş bir güç çıkarmasına dayanır( şimdiye kadar çizgi dizisinde yayınlandığıkadarı ile danzou, şhikamaru'nun ustası ve narutonun annesi (naruto ve annesininköyü olan hava ulusu yıkılıp yok edildiği için çok nadir ). Naruto savaş sırasında Sennin Mod'a geçebilmektedir ancak natural chakra toplama işlemi uzun zaman aldığı için Mount Myoboku'da birkaç Sennin Mod'da klon bırakır. Bu teknik sayesinde istediğinde o klonlardan biri yok olup onu tekrar Sennin Mod'a geçirir. Jiraiya Pain ile dövüşürken Sennin Mod'a geçebilmiştir. Fakat Naruto Jiraiya'nın yaptığı gibi iki yaşlı kurbağa ile birleşerek yapılan savaş sırasında sürekli doğal enerjiyi toplamaya yarayan formu içindeki kyubi nedeni ile yapamamaktadır...Ancak naruto yine de çok güçlüdür.

Jutsu/ Kekkei Genkai

Tajū Kage Bunshin no Jutsu

Kage Bunshin no Jutsu

Kuchiyose no Jutsu

Kuchiyose: Yatai Kuzushi no Jutsu

Oiroke no Jutsu

Atarashi Oiroke no Jutsu

Hārem no Jutsu

Bunshin Taiatari

Sennen Goroshi

Konbi Henge

Uzumaki Naruto Rendan

Uzumaki Naruto Nisen Rendan

Henge no Jutsu

Kawarimi no Jutsu

Rasengan

Rasen Chou Tarengan

Rasen Kyuugan

Oodama Rasengan

Chou Oodama Rasengan

Ryujin Rasengan

Tatsumaki Rasengan

Dokonjou Rasengan

Fuuton Rasengan

Fuuton Rasen Shuriken

Mini Rasen Shuriken

Senjutsu: Rasenrengan

Senpou: Oodama Rasengan

Senpou: Chou Oodama Rasengan

Senpou: Chou Oodama Rasen Tarengan

Senpou: Rasenrengan

Fuuton: Gama Teppou

Fuuton: Gamayu Endan

Katon: Gamayu Endan

Gufuu Suika no Jutsu

Sennin Mod (Keşiş Modu)

Avodon Ketevran

Kyuubi Mod (Şeytan Tilki Modu)

Bijuu Dama

Mini Bijuu Dama

Bijuu Mod

Kurama Rikudou Sennin Mod

İmzamız

Resmi ekleyen

Kurucu

Solitary

Yöneticiler

Üyeler

xFactoria (VİP)

Lightning

songena2

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.