Çevirmen-J 192 Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Eski olan ve sağında solunda siyah şerit barındıran animeler gözünüze iyi gözükmüyorsa bu işlemi kullanabilirsiniz :D Bizzat kendim anlatım, umarım işinize yarar :Dhttp-~~-//www.youtube.com/watch?v=qBeVZOJdl7UProgramın Linki http://www.freemake.com/free_video_converter/ Barış D. Baryshx and Ji-sama 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogeday 134 Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Eline sağlık çok işime yarayacak ^^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
darkreaper07 18 Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Eline sağlık çok iyi olmuş! :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ayanatsume 129 Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Eline sağlık çok yararlı olmuş teşekkürler :D/> Birşey sorucaktım, bu programla dvd film yapılabilir mi ? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Çevirmen-J 192 Posted April 23, 2013 Author Share Posted April 23, 2013 Eline sağlık çok yararlı olmuş teşekkürler :D/>Birşey sorucaktım, bu programla dvd film yapılabilir mi ?Videoyu DVD'ye olacak şekile getirebilirsin :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ayanatsume 129 Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Videoyu DVD'ye olacak şekile getirebilirsin :DHmm teşekkürler :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Barış D. Baryshx 1762 Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 online-convert.com adresinden yapabilirsin boyutta ayarlanıyor, aynı şelide winx hd video converter programından da ayarlayabilirsin (8 mb'lık küçük bir program, her türlü HD çeşidi var) onda da ses ve boyut ayarlanabiliyor görüntü ekranı kaplıyor, dün bu program ile 24 dakikalık bir animeyi 460 mb ile çevirdim divx avi'ye, ve bu söylediklerimde animeler mb ve gb olarak daha az yer kaplıyor ^_^ özellikle online-convert.com adresi ile mkv formatlı 24 dakikalık bir animeyi 200 mb'a çevirdim avi olarak dün ;)winxhdvideoconverter link (register için kullanıcı adı ve şifrede içinde) = http://www.mediafire...cocofa8mwh6dbcyNot : outpur image setting böümünden "custom size and with custom aspect ratio" seçerseniz en altta, görüntü ekranı kaplıyacaktır ;) 1920x1080 P'ye kadar yükseltiliyor çözünürlülüğübu arada konuyu açan arkadaşa emeği için teşekkürler, benimde katkım olsun diye yazdım yukarıdakileri ;) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
BuDu 37 Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Anlatım için teşekkürler. Benim de 1-1.5 yıldan beri kullandığım bir program. Pek çok video türüne dönüştürme yapabilirsiniz. Ayrıca güzel yanlarından biri de video birleştirme özelliğinin olması. Örneğin Fansub'ınıza bir Intro eklemek isterseniz, birleştirme seçeneği çok kullanışlı oluyor. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji-sama 21 Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Bende ne zamandır sağlam anlatım arıyordum çok sağol özenmişsin düzgün anlatmışsın artık dizileri ve animeleri Hd izleyebilirim :) Arigato :) Kamsahamnida :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
soniczeki 21 Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Anlatım için teşekkürler. Benim de 1-1.5 yıldan beri kullandığım bir program. Pek çok video türüne dönüştürme yapabilirsiniz. Ayrıca güzel yanlarından biri de video birleştirme özelliğinin olması. Örneğin Fansub'ınıza bir Intro eklemek isterseniz, birleştirme seçeneği çok kullanışlı oluyor.Öyle bi güzellik varmı cidden O_O mkvmerge ile yapamadığım şeyi bunda yapabilir miyim? Hemen denemeliyim o zaman :D Hiiyyep Gordneel 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts